RX 470'den RX 580'e geçmek mantıklı mı?

Kayra342727

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İşlemcim i5 4590 aklımda ya işlemci (İ7 4790)ya da ekran kartı yükseltme fikri geliyor ama kartımda oldukça eskidi. RX 580 daha cazip geliyor nedense, sizce RX 580'e geçilir mi RX 470'den?

Son düzenleme:
Dostum öncelikle iyi geceler dilerim. Bence hiç geçme, bende şu an i7 4790K ve RX 6600 var fakat darboğaza takılıyorum maalesef. İşlemcim hala taş gibi fakat oyunlarda istediğim performansı alamıyorum. Eğer elinde az da olsa imkanın var ise hepsini elinden çıkar ve sağlam bir sistem topla.

Dostum öncelikle iyi geceler dilerim. Bence hiç geçme, bende şu an i7 4790K ve RX 6600 var fakat darboğaza takılıyorum maalesef. İşlemcim hala taş gibi fakat oyunlarda istediğim performansı alamıyorum. Eğer elinde az da olsa imkanın var ise hepsini elinden çıkar ve sağlam bir sistem topla.

Bence de geçilmez ancak RX 580 ile RX 6600'ün gücü mukayese edilemez, işlemci RX 580'ni besler yani.

Keşke toplayabilsem de maalesef şuan bir kasaya o kadar para veremem. şu anlık beni idare etmesi için ya dediğim işlemci ya da ekran kartını almak istiyorum hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke toplayabilsemde maalesef şu an bir kasaya o kadar para veremem şu anlık beni idare etmesi için ya dediğim işlemci ya da ekran kartını almak istiyorum hocam.

Dostum ben işlemci değiştirmenden yanayım alabileceğin en iyi işlemci i7 4790K. O hataya ben düştüm zamanında hala güzel işlemci bu arada ama sıfırı yok temiz bulmak zor. Bence dostum sen idare et elinde ki ile daha sonra 3-5 kenara para attığında canının istediği gibi kendine bir kasa topla :kalp::kalp:

Dostum ben işlemci değiştirmenden yanayım alabileceğin en iyi işlemci i7 4790K. O hataya ben düştüm zamanında hala güzel işlemci bu arada ama sıfırı yok temiz bulmak zor. Bence dostum sen idare et elinde ki ile daha sonra 3-5 kenara para attığında canının istediği gibi kendine bir kasa topla :kalp::kalp:
Anladım yardımınız için teşekkürler. :)

Keşke toplayabilsemde maalesef şu an bir kasaya o kadar para veremem şu anlık beni idare etmesi için ya dediğim işlemci ya da ekran kartını almak istiyorum hocam.

RX 580'i rahat besler tabii ki RX 470 ile hissedilir fark olacaktır fakat RX 580 yerine neredeyse aynı fiyatlara bulunabilen RX 590 bakmanız daha mantıklı olur.

Yeni konular

Geri
Yukarı