RX 590 sistem MacOS'ta performans kaybı olur mu?

Sansar SaIvo

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 GB
Ekran kartı
RX 590
Anakart
B45M GAMING PLUS
İşlemci
Ryzen 5 2600
Ben Windows'tan MacOS'a geçmek istiyorum. Ama Counter-Strike'den de vazgeçemiyorum. Sizce ben MacOS'a geçsem FPS-performans vs kaybı olur mu bilmiyorum.

AMD işlemci ile MAC OS ile sorunsuz çalıştırma çabanızda bol şanslar diliyorum. Oyunu geçtim düzgün stabil bir çalışma elde etmeniz çok zor olacaktır. Ayrıca CS2 MAC OS te çalışmıyor. Legacy CS:GO oynayabilirsiniz sadece.

AMD işlemci ile macOS ile sorunsuz çalıştırma çabanızda bol şanslar diliyorum. Oyunu geçtim düzgün stabil bir çalışma elde etmeniz çok zor olacaktır.

Anladım hocam. Sizce böyle bir risk alınır mı? Zaten moitörüm 75 Hz o yüzden bir şey olur mu emin değilim.

Hiç gerek yok. Yarım yamalak bir deneyim sunar size. Çok fazla uğraşmanız lazım düzgün ayarları bulup stabil kullanabilmek için. Ayrıca önceki mesajıma da ekledim, CS2 MAC OS te çalışmıyor. CS:GO legacy oynayabilirsiniz sadece.

AMD işlemci ile macOS ile sorunsuz çalıştırma çabanızda bol şanslar diliyorum. Oyunu geçtim düzgün stabil bir çalışma elde etmeniz çok zor olacaktır. Ayrıca CS2 MacOS'te çalışmıyor. Legacy CS:GO oynayabilirsiniz sadece.

Hocam bir tane daha elimde bilgisayar var ama dokunmatik. HP Spectre X360 G2 ama dokunmatiği çalışır mı emin değilim yardımcı olabilir misiniz ?

Dokunmatikğinin çalışacağını hiç sanmıyorum. Touchpad şükret. en en son 2017-18 civarı hackintosh ile uğraşıyordum, çok ta yardımcı olamayacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı