S21 FE kamera olarak hangi iPhone modeli ile yarışır?

Forumlarda çoğu arkadaş "11 kamera olarak ve performans olarak daha iyi" gibi yorumlar yapmış. Düşünceniz nedir hocam?

Kamera konusunda ne taraftan baktığınıza bağlı biraz. S21 FE fazla yapay ve renkleri patlak fotoğraflar üretiyor, bazı yerlerde portre performansı gerçekten kötü. Seversiniz ya da sevmezsiniz sizin zevkinize bağlı ama ben yapay fotoğrafları pek sevmeyen birisiyim, daha doğal HDR fotoğraf çekmek benim daha çok hoşuma giden bir şey. iPhone'ların kamerası kabul edilse de edilmese de hep daha iyiydi ama artık Samsung cihazların da çok iyi fotoğraflar çektiğinin farkında olmak gerek. Yani kısacası pek takılmayın S21 FE güzel telefon.

Kamera konusunda ne taraftan baktığınıza bağlı biraz. S21 FE fazla yapay ve renkleri patlak fotoğraflar üretiyor, bazı yerlerde portre performansı gerçekten kötü. Seversiniz ya da sevmezsiniz sizin zevkinize bağlı ama ben yapay fotoğrafları pek sevmeyen birisiyim, daha doğal HDR fotoğraf çekmek benim daha çok hoşuma giden bir şey. IPhone'ların kamerası kabul edilse de edilmese de hep daha iyiydi ama artık Samsung cihazların da çok iyi fotoğraflar çektiğinin farkında olmak gerek. Yani kısacası pek takılmayın S21 FE güzel telefon.

Guzel aciklamaniz icin teşekkür ederim.

Forumlarda cogu arkadas "11 kamera olarak ve performans olarak daha iyi" gibi yorumlar yapmis. Dusunceniz nedir hocam?
iPhone 12 Mini kullanan arkadasim var ve cogu senaryoda ondan iyi fotograflar elde edebiliyorum. Pro Mode acip ayarlama yaparsan farki daha da acabilirsin. S21 FE Exynos kullanicisiyim.

Neye göre kime göre?

Bana göre mesela şu anda da kullanmakta olduğum SE 2020 (iOS 15.4 yüklü) ile bile yarışamaz uzun vadede performans konusunda.
Dogru soyluyorsun, SE 2020 o kadar vasifsiz bir telefon ki S21 FE ile yarisamaz. IPS FHD+ ekran, yardimci kamera yok, tuslu tasarim, boyutu kucuk, cerceve var, pil performansi kotu... Apple yatsin kalksin nostalji bahanesiyle bu telefonu satin alanlara dua etsin yoksa copten hallice bir telefon. Icine A13 Bionic konulmus iPhone 8'i cok bile sattilar.
Ben de S21FE Exynos kullanicisiyim. Gece cektiginiz fotograflardan memnun musunuz?
On kamera haric pek bir memnuniyetsizligim yok. On kamerasi gercekten kotu. Arka kameralarin performansi guzel. Arka kamerayla alakali soyleyecegim tek eksi, kontrast probleminin olmasi ama bu da fotograf duzenleme ekraninda kolayca halledilebiliyor, tek merak ettigim bu kadar kolay halledilebilen bir seyi kamera uygulamasina niye default olarak entegre etmemis olmalari.

Dogru soyluyorsun, SE 2020 o kadar vasifsiz bir telefon ki S21 FE ile yarisamaz. IPS FHD+ ekran, yardimci kamera yok, tuslu tasarim, boyutu kucuk, cerceve var, pil performansi kotu... Apple yatsin kalksin nostalji bahanesiyle bu telefonu satin alanlara dua etsin yoksa copten hallice bir telefon. Icine A13 bionic konulmus iPhone 8'i cok bile sattilar.

Tam da aklimdan gecen seyleri yaziya dokmussunuz hocam helal olsun 😁

On kamera haric pek bir memnuniyetsizligim yok. On kamerasi gercekten kotu. Arka kameralarin performansi guzel. Arka kamerayla alakali soyleyecegim tek eksi, kontrast probleminin olmasi ama bu da fotograf duzenleme ekraninda kolayca halledilebiliyor, tek merak ettigim bu kadar kolay halledilebilen bir seyi kamera uygulamasina niye default olarak entegre etmemis olmalari.

Evet on kamera cidden gece sulu boyaya donusuyor. 4K60 video cekmesi cok cezbedici bir ozellik on kamerada bunun disinda bende kamerada herhangi bir eksik goremedim. 3xden sonra optik zooma geciyor sadece Zoom ile isim olmadigi icin cok fark etmiyor bana. Sahsen 2. el olarak 11 12 arasina alinabilecek en iyi telefon hala daha 😁 A34 ustune 3700 TL vererek takaslamistim 1 hafta once. A34 kamerasindan sonra S21 FE kamerasi ilac gibi geldi.

Yeni konular

Geri
Yukarı