S24 Ultra için kılıf ve ekran koruyucu önerisi

nwc00

Kilopat
Merhaba, S24 Ultra icin kaliteli kilif ve ekran koruyucu önerir misiniz? Kilif Spigen kalitesinde olursa guzel olur, ekran koruyucu kullanmayin gerek yok, ekranin ozelliklerini sonduruyor diyenler var siz ne dusunuyorsunuz? Orijinal kiliflar biraz pahali geldi ama parasini eder derseniz dusunebilirim.

Merhaba, S24 Ultra icin kaliteli kilif ve ekran koruyucu önerir misiniz? Kilif Spigen kalitesinde olursa guzel olur, ekran koruyucu kullanmayin gerek yok, ekranin ozelliklerini sonduruyor diyenler var siz ne dusunuyorsunuz? Orijinal kiliflar biraz pahali geldi ama parasini eder derseniz dusunebilirim.

Ekran koruyucusuz kullanınca ekran çiziliyor en azından koruyucu olsa sök at yenisini tak ama ekran koruyucu olmayınca o çizikleri sürekli görüyorsun ve sinir bozucu oluyor bu arada çizilen ekranda Gorilla Glass 5 idi yani aşırı dandik bir ekran değildi. Koruyucu takmanı öneririm.

Ekran koruyucusuz kullanınca ekran çiziliyor en azından koruyucu olsa sök at yenisini tak ama ekran koruyucu olmayınca o çizikleri sürekli görüyorsun ve sinir bozucu oluyor bu arada çizilen ekranda Gorilla Glass 5 idi yani aşırı dandik bir ekran değildi. Koruyucu takmanı öneririm.
Anladim hocam, tesekkurler. Peki onereceginiz kaliteli koruyucu var mi? Butce sorunum yok parasini etsin yeter.

Iphone 14 pro max cihazimda kullandim ve cok memnundum bu markadan, tesekkurler.

Aynı şeyi bende S23FE ye aramıştım bulamayınca telefoncuya gidip rastgele bir şey taktırdım.
Hocam o hatayi bir kere eski telefonlarimdan birisinde yaptim, boyle pahali bir cihazda hic yapmam :) Kilifin kalitesinin bile onemli oldugunu kaliteli kilif kullaninca anladim, ucuza alinanlar telefonu hic korumuyor.

Ben de cihazı yeni almıştım, arkadaşım kılıf mağazasında çalışıyordu. Rastgele bir kılıf ile ekran koruyucu aldım. Telefonla aman aman işler yapmıyorsanız başına ne gelebilir ki haftanın en az 3 günü şantiyeye gidiyorum ben bile umursamıyorum. 🙂

Ben de cihazı yeni almıştım, arkadaşım kılıf mağazasında çalışıyordu. Rastgele bir kılıf ile ekran koruyucu aldım. Telefonla aman aman işler yapmıyorsanız başına ne gelebilir ki haftanın en az 3 günü şantiyeye gidiyorum ben bile umursamıyorum. 🙂
Hocam bakinca aslinda kilif kiliftir gibi gozukuyor ama marka kiliflar cihazi cok daha farkli ve iyi koruyor.

@nwc00 hocam doğrudur korusun da neyden koruyacak. Telefonu aldım ilk hafta hiçbir koruması olmadan kullandım, kamerası çıkıntı yapıyor masaya koyunca düz durmuyor diye aldım kılıfı da. Türkiye şartları tabi bir de, vergiler telefondan daha pahalı. 🙂

Yeni konular

Geri
Yukarı