Saçlara kolay şekil verip saçları yumuşatmak için neler alınmalı?

Faik_Kygsz

Centipat
Daha fazla  
Saçlarıma kolay şekil verip saçlarımı yumşatmam için bunlar alınmalı mı?

Saçların daha hızlı dökülmesi için bence gayet iyiler . Kimyasal kullanılmasını tavsiye etmem. Kalıp sabun üstüne eyupsabri tuncerin şampuanı çektin mi 10 numara oluyor.

Saçların daha hızlı dökülmesi için bence gayet iyiler . Kimyasal kullanılmasını tavsiye etmem. Kalıp sabun üstüne eyupsabri tuncerin şampuanı çektin mi 10 numara oluyor.
Ama berberlde gördüğümde saç pudrası , wax , saç köpüğü kullanıp şekil veriyorlar saça ve saç yumşatmak için konu açtım argan yağını saçına uygula demişlerdi.

Yumuşatmayı bilmem de şekil vermek için wax üstüne sprey sık bütün gün bozulmaz. Saç köklerine uygulamadığın müddetçe bir şey olmaz saç dökülmesi %99 genetiktir (kalan yüzde bir de stres , kimyasal tesir vs) yok creatinemiş yok jöleymiş bunlar saç dökmez. Köpük vs de şekil verir ama bence en iyisi mat bir wax üstüne saç spreyi

Bir de uyguladığın gün yatmadan önce saçını yıka o şeyleri sürüp de öyle uyuma yani

Doğal şekil verenler şanslı saçım düz ve yapmak istediğim saç türü Middle Part en kötü fluffy hair.

Saçlarıma kolay şekil verip saçlarımı yumşatmam için bunlar alınmalı mı?

Eki Görüntüle 2344339Eki Görüntüle 2344340Eki Görüntüle 2344341

Bunlar yumuşatmaz sertleştirip şekil vermeni sağlar saç kremi ve eğer saç deriniz kuruysa argan ve biberiye yağı kullanabilirsiniz.

Doğal şekil verenler şanslı saçım düz ve yapmak istediğim saç türü middle part en kötü fluffy hair.

Saçınızı buraya atar mısınız? Eğer middle part yapacaksanız ona göre kestireceksiniz fluffy hair için de aynı middle part için pomade lazım adı pomade diye geçiyor ama türkçesi krem wax idi galiba bir de deniz tuzu spreyi lazım fluffy hair için toz vax saç pudrasi filan kullanıp köpük kullanmanız lazım.

Saçınız düzse middle part korelilerinki gibi durur fluffy hair ise bro finally i get fluffy hair tarzında olur aynı zamanda Vigo aparatı olmadan düz saça şekil vermek zor.

Saçım düz ve böyle kaşlarımı dün aldırdım kuzenime.

Buyurun bakın işte böyle saçım.

Dosya Ekleri

• fat.png
    480,7 KB · Görüntüleme: 49
Saçım düz ve böyle kaşlarımı dün aldırdım kuzenime.

Buyurun bakın işte böyle saçım.

Hocam saçınız 1A ve kısa şekil almaz uzattıkça sonra ya perma ya böyle kısa bir de galiba yaşınız çok büyük değil bence çok dert etmeyin bu yaşlarda saçınızı.

Ve middle part fluffy hair olmaz sizin saçınıza.

Şehrinizde iyi bir berber kuaför falan varsa saçınızı 5 6 ay uzatıp oraya gidip orada kestirmenizi öneririm.

Yaşım 17 olacak ve nasıl middle part yaptırabilirim? Veya hangi saç modeli bana olur?

Böyle saçımın falan olmasını istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…