Samsung OLED G8 mi ASUS ROG PG27UCDM mi?

XPCX

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. İki monitör arasında kaldım. ASUS ROG PG27UCDM mi yoksa Samsung OLED G8 mi hangisi daha iyidir? Monitörde arayüz yazılım vs olmasın istiyorum yani Android gibi vs ve parlak kaplama istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
G8'de Tizen var. Samsung'un OS'i. ASUS olan sadece monitör. Fakat Samsung'un da kaplaması mat.

ASUS'u alıp bir Mi Box türü cihaz alıp Android'e erişebilirsiniz fakat Samsung'un mat kaplamasını sökmek hem daha meşakkatli hem de oldukça riskli. Garantiyi delecek bir hareket olur diye düşünüyorum.

DP 2.1 ile "native" görüntü almak fikren çok hoş da zaten HDMI 2.1 veya DP 1.4 ile DSC'li aldığınız görüntü de nativeden farklı değil.

DP 2.1'i ne yapacaksınız hocam?
5080 ile daha iyi olur dedim.

G8'de Tizen var. Samsung'un OS'i. ASUS olan sadece monitör. Fakat Samsung'un da kaplaması mat.

ASUS'u alıp bir Mi Box türü cihaz alıp Android'e erişebilirsiniz fakat Samsung'un mat kaplamasını sökmek hem daha meşakkatli hem de oldukça riskli. Garantiyi delecek bir hareket olur diye düşünüyorum.

DP 2.1 ile "native" görüntü almak fikren çok hoş da zaten HDMI 2.1 veya DP 1.4 ile DSC'li aldığınız görüntü de nativeden farklı değil.

Oda soğru hocam ama işte almışken en iyisini alıyim diyorum en iyisi PG27UCDM almak olacak hem parlak kaplama hem de DP2.1 var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı