Sinewix güvenli midir?

507053

Centipat
Uygulamayı bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine play storedan yükledim ve kullanalı 5 ay oldu. Ama bu sıralar biraz paronoyak olmaya başladım o zamanda uygulamanın güvenli olup olmadığını bilmiyordum ve şuanda da bilmiyorum. Bu yüzden kullanan veya bilgisi olan arkadaşlara danışmak isterim.

@brkmrs01 @Roux hocalarım siz bir aralar kullanmişsıniz bir fikriniz var mı konuyla ilgili?

Son düzenleme:
Netflixdeki ve Disneydeki filmleri bedavaya izleyebiliyoruz ve bu bana biraz illegal geldi bir de uygulamada çok az yorum olması beni biraz gerdi
Tabii ki illegal. Uzun süre kullandım, şuan kullanmıyorum. Sebebi ise uzun süredir dizi - film izlememem.
ir de uygulamada çok az yorum olması beni biraz gerdi
Yorum sayısı bence yeterince fazla, özellikle korsan yayınlayan bir programa göre.
Sizin fikriniz nedir peki?
Bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Sizin endişeniz sanırım verilerinizin çalınması ile ilgili. Kullanırken zaten herhangi bir erişim istemiyor (depolama, rehber, kamera vb.). Zaten web tabanlı çalışıyor.

Tabii ki illegal. Uzun süre kullandım, şuan kullanmıyorum. Sebebi ise uzun süredir dizi - film izlememem.

Yorum sayısı bence yeterince fazla, özellikle korsan yayınlayan bir programa göre.

Bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Sizin endişeniz sanırım verilerinizin çalınması ile ilgili. Kullanırken zaten herhangi bir erişim istemiyor (depolama, rehber, kamera vb.). Zaten web tabanlı çalışıyor.
Evet bir izin istemiyor fakat uygulamada hesap silme seçeneğini bulamadım sadece oturum kapatma yani hesaptan çıkma seçeneği var hesap nasıl siliniyor biliyor musunuz? Evet kamera olayı korkutuyor biraz izin istemesede sanki izlemiyorum gibi hissediyorum

Evet bir izin istemiyor fakat uygulamada hesap silme seçeneğini bulamadım sadece oturum kapatma yani hesaptan çıkma seçeneği var hesap nasıl siliniyor biliyor musunuz? Evet kamera olayı korkutuyor biraz istemesede sanki izlemiyorum gibi hissediyorum
Hesap silme seçeneği yok evet ama olmamasına pek şaşırmadım, ha mail atarsan belki silerler bilemiyorum. Fakat neden silmeye ihtiyacınız var ki?

Hesap silme seçeneği yok evet ama olmamasına pek şaşırmadım, ha mail atarsan belki silerler bilemiyorum. Fakat neden silmeye ihtiyacınız var ki?
Bilmiyorum e-postamin orada kayıtlı olması pek hoşuma gitmiyor. Paronoyamin başlama sebebi kamera izni iztemese bile sanki izleniyormusum gibi hissettiriyor her şey bir arkadaşımın bu tür uygulamalar gizliden kamerayı kullanıyor demesi ile başladı 😕

Bilmiyorum e-postamin orada kayıtlı olması pek hoşuma gitmiyor. Paronoyamin başlama sebebi kamera izni iztemese bile sanki izleniyormusum gibi hissettiriyor her şey bir arkadaşımın bu tür uygulamalar gizliden kamerayı kullanıyor demesi ile başladı 😕
Ortaya çıkardı zaten. Çoğu yeni telefon kamera kullanıldığı zaman uyarı veriyor. Boşuna paranoyak olmuşsunuz biraz.

Uygulamayı bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Play Store'dan yükledim ve kullanalı 5 ay oldu. Ama bu sıralar biraz paronoyak olmaya başladım o zamanda uygulamanın güvenli olup olmadığını bilmiyordum ve şu anda da bilmiyorum. Bu yüzden kullanan veya bilgisi olan arkadaşlara danışmak isterim.

@brkmrs01 @Roux hocalarım siz bir aralar kullanmişsıniz bir fikriniz var mı konuyla ilgili?

Bir sıkıntı yok hocam bu tarz şeylere çok kulak asmayın zamanında konuşan tom oyununda kedinin gözünde kamera var diye bir nesil oyunu sildi kim ne yapsın bizim kameramızı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı