SSG 08 Ejder Ateşi satılmalı mı?

Darwin19

Hectopat
Daha fazla  
Bende SSG ejder ateşi vardı. Yeni güncellemeyle fiyatı 30 dolardan 125 dolara çıkmış. Satmalı mıyım? Ne yapmalıyım anlamadım.

1761225637544.png

Bence direkt satılmalı, bıçakların fiyatı düşmeye başladı, yavaş yavaş kırmızı nadirlikteki eşyaların fiyatı da bununla doğru orantılı düşer diye düşünüyorum, 1 hafta sonra görürüz pazarın halini.

Oyuna ne geldi de her şey arttı böyle? Bir envantere bakayım dedim, 20 kuruşluklar bile hiç artmamış. Fukaranın yüzü ne zaman gülmüş ki :D

Oyuna ne geldi de her şey arttı böyle? Bir envantere bakayım dedim, 20 kuruşluklar bile hiç artmamış. Fukaranın yüzü ne zaman gülmüş ki :D

5 kırmızı item birleştirilip sarı iteme yani bıçak veya eldivene dönüştürülebiliyor artık, bunun için kırmızı itemlerin fiyatı uçtu.

5 kırmızı item birleştirilip sarı iteme yani bıçak veya eldivene dönüştürülebiliyor artık, bunun için kırmızı itemlerin fiyatı uçtu.
Oyuna akşam girerim muhtemelen, ben hiç skin filan satın almadım. Haftalık ne ödül geldiyse onlar var. Kırmızı item olma ihtimali var mı bende?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı