Oyunu beğenen var ama beğenmeyen sayısıda azımsanacak değil şu anki indirim gayet güzel fakat bu oyun bir devam oyunu bunu da göz önünde bulundurman lazım. Ayrıca 4 Mayıs dünya Star Wars gününde Epic Games'te Star Wars oyunlarında gayet güzel indirimler oluyor ama önümüzde 4 Mayısa çok uzun bir süre var o zamana kadar oyun zamlanıp %70 %80 indirim oranında bile 1000 liraya düşebilir. Gelelim konumuza ben bu oyunu alacaksan yanında paket halinde oyunun hikayesini anlamanı sağlayacak Jedi fallen orderı'da bulunduracak. 3'lü paketi almanı öneririm. 3'lü oyun paketi
Yanında gelen oyunlar Battlefront 2 için Star Wars'ın Battlefield'ı diyebiliriz. Squadrons ise uzayda bir pilot olarak oynadığımız oyun o da fena değil.
Dediğim gibi gelecek zama bağlı fakat 4 Mayıs-9 Mayıs haftasında her sene Star Wars oyunlarında indirim oluyor fakat oyun fiyatı değişirse bir daha bu indirimi bulabileceğini düşünmüyorum oynayacaksan al.Game Pass'te de var galiba oyun ama bu fiyata alsam mı kararsızım bir daha bu fiyata düşer mi acaba?
Dediğim gibi gelecek zama bağlı fakat 4 Mayıs-9 Mayıs haftasında her sene Star Wars oyunlarında indirim oluyor fakat oyun fiyatı değişirse bir daha bu indirimi bulabileceğini düşünmüyorum oynayacaksan al.
Yerinizde olsam Game Pass'ten oynardım. 944 TL verilecek bir oyun değil bence.Almaya karar verdim hocam sağol
Epic Games'te indirimde alınır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.