Steam'den girilen kart bilgileri bilgisayarda kayıt edilir mi?

ErrorCorrection

Hectopat
Daha fazla  
Dün bir oyun almıştım ve kafam çok rahattı çünkü site telefona doğrulama gönderiyor ve böyle satın alınıyordu ama az önce Steam'den oyun aldım ve kart bilgilerimi girdim. Bu kart bilgileri bilgisayarda depolanıyor mu? Biri bunlara erişebilir mi?
Not: Linux kullanıyorum.

Hocam ama biri gelip kart bilgilerini öğrenip kartı patlatırsa?

Satın alırken bu kartı kaydet seçeneğini seçmediğin sürece bir şey olmaz.
Sanal kart oluşturabilirsiniz, kafanız rahat eder.
Keyloger falan olduğunu düşünmüyorum hocam. Sizce var mıdır? Crack falan indirmiyorum zaten.
Onun dışında teşekkür ederim.

Keyloger falan olduğunu düşünmüyorum hocam. Sizce var mıdır? Crack falan indirmiyorum zaten.
Onun dışında teşekkür ederim.

Banka uygulamanızdan sanal kart oluşturup o şekilde alışveriş yapabilirsiniz, üstüne bir de Steam tarafından hiçbir sorun olmaz, kartınızı Steam`e kaydetmeyin sadece.
Bilmediğiniz güvenilir olmayan şeyler indirmediğiniz sürece de rahat olun.

Banka uygulamanızdan sanal kart oluşturup o şekilde alışveriş yapabilirsiniz, üstüne bir de Steam tarafından hiçbir sorun olmaz, kartınızı Steam'e kaydetmeyin sadece.
Bilmediğiniz güvenilir olmayan şeyler indirmediğiniz sürece de rahat olun.

Hocam Türkçe yamayı bile foruma sorup VirusTotal ile her bir dosyasını taratıp indiriyorum.
Ve cracke karşıyım.

hocam Türkçe yamayı bile foruma sorup VirusTotal ile her bir dosyasını taratıp indiriyorum.
ve cracke karşıyım.

Tamam, endişe etmenizi gerektirecek bir durum yok, dediğim gibi sanal kart oluşturup o şekilde oyun vs. alırsınız bundan sonra, bir de ödeme bilgilerini Steam'e kaydetme tamamdır, bu kadar yani. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı