Telefon ana ekranına hicri takvim ekleme

hkomp

Centipat
Daha fazla  
IPhone'lardaki kilit ekranına ve bildirim alanındaki saate eklenebilen hicri takvim gibi hicri takvim Samsung telefonuma da eklemek istiyorum. IPhone'da nasıl gözüktüğünü de attım. Bunu ayrıca bir uygulama da kullanmadan yapabilmenin yolu yok mudur acaba?

Onun dışında uygulamaları da denedim ama istediğim gibi bulamadım. Bir tanesi var sadece telefon kilidi açıldıktan sonraki ana ekrana saat ve altına tarih olacak şekilde widget ekliyor ama ben kilit ekranında ve üstten çektiğimizdeki bildirim merkezindeki saatte istiyorum.

20240714_055717.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
IPhone'lardaki kilit ekranına ve bildirim alanındaki saate eklenebilen hicri takvim gibi hicri takvim Samsung telefonuma da eklemek istiyorum. IPhone'da nasıl gözüktüğünü de attım. Bunu ayrıca bir uygulama da kullanmadan yapabilmenin yolu yok mudur acaba?

Onun dışında uygulamaları da denedim ama istediğim gibi bulamadım. Bir tanesi var sadece telefon kilidi açıldıktan sonraki ana ekrana saat ve altına tarih olacak şekilde widget ekliyor ama ben kilit ekranında ve üstten çektiğimizdeki bildirim merkezindeki saatte istiyorum.

Eki Görüntüle 2252100

İnternette bununla alakalı saçma sapan bir post görmüştüm diye hatırlıyorum fakat şu an unuttum hicri takvimi ekleyip napacaksın kardeşim benim Muhammed'in yaşadığı zamanda mıyız biz ayrıca bulabilirsem atabilirim bununla alakalı bir şey yazarım tekrardan.

Saçma sapan derken ayrıyeten uygulamalarla yapılmasıysa evet uygulamalar genelde güzel olmuyor. Hicri takvim de benim hayatımda yeri olan bir şey ve ben buna uğraşarak ulaşmak istemiyorum. Nasıl yine günlük kullandığım miladi takvime kolaylıkla ulaşabiliyorsam ona da ulaşmak istiyorum. İOS'da böyle bir kolaylık olduğunu görünce Androidde neden olmasın dedim. Bulup atarsanız memnun olurum.

İnternette bununla alakalı saçma sapan bir post görmüştüm diye hatırlıyorum fakat şu an unuttum hicri takvimi ekleyip napacaksın kardeşim benim Muhammed'in yaşadığı zamanda mıyız biz ayrıca bulabilirsem atabilirim bununla alakalı bir şey yazarım tekrardan.
Saygılı ol bakalım. Hop. Bilmiyorsan yazmayın.

Eki Görüntüle 2252100
Kıymetli Beyefendi. iPhone'da var. Ama Androidde malesef yok. Ama internette yıllık olarak yayınlayan siteler olabilir. Biraz araştırmak gerekebilir.

Yeni konular

Geri
Yukarı