Temu'dan aynı anda kaç ürün siparişi verilebilir?

Slmbneymen

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı : Asus ROG Strix RTX 4080 White
İşlemci : Intel i7-14700K
Anakart : MSI Pro Z790-A Max
Ram : Corsair Vengeance RGB (2x16)
Depolama : Kingston 2TB M2 ssd
Kasa : NZXT H9 Elite
Power Supply : Gigabyte P850W AORUS ELITE ICE
Sıvı Soğutucu : NZXT Kraken Elite 360
Monitör 1 : MSI MPG 275CQRXF
Monitör 2 : Dell UltraSharp U3225QE
Kulaklık : SteelSeries Arctis 9
Klavye : Asus ROG Strix Scope II
Mouse : Glorious Model O Wireless White
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Temu'dan ilk defa alışveriş yapacağım, tavsiyeleriniz varsa açığım. Ve baslikta belirttigim gibi sepette 40 civari ürün var ama toplam fiyat 3810 TL alışveriş yapsam gümrüğe takilir mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Takılmaz eğer 150 Euro'yu geçmiyor ise.
5 paket geçer en fazla. Temu paketleri birleştiriyor mu bilmiyorum.

Ben birleştiriyor diye biliyorum ama büyük olursa 40 ürün gümrüğe takılır mi diye düşündüm.

Ben birleştiriyor diye biliyorum ama büyük olursa 40 ürün gümrüğe takılır mi diye düşündüm.

Hocam 40 ürün ne Temu'yu mu aldınız. Biz garanti veremeyiz ama muhtemelen takılır.

Hocam 40 ürün ne Temu'yu mu aldınız. Biz garanti veremeyiz ama muhtemelen takılır.

Anneme anlattım gaza geldi galiba 🙈 beğendiği şeylerin hepsini eklemiş.

150 eurodan az diye takılmaz diye düşündüm hepsi küçük küçük şeyler zaten.

Anneme anlattım gaza geldi galiba 🙈 beğendiği şeylerin hepsini eklemiş.

Aynısı olacak galiba hocam. Akşam koltukta oturmuş bulduğu ürümleri bana gösteriordu =D.

Temu'dan ilk defa alışveriş yapacağım, tavsiyeleriniz varsa açığım. Ve baslikta belirttigim gibi sepette 40 civari ürün var ama toplam fiyat 3810 TL alışveriş yapsam gümrüğe takilir mı?
Yüksek ihtimalle ufak ürünler alıyorsunuz. Geçer bence bir sıkıntı olmaz. Güvenemiyorsanız ya da bankanızdan puan vs. Kazanmayacaksanız 2 sipariş olarak alabilirsiniz daha garanti olur.

Aynısı olacak galiba hocam. Akşam koltukta oturmuş bulduğu ürümleri bana gösteriordu =D.

Vallahi anlam veremedim bende tornavida seti 3-5 ayakkabı termos corap nol bol çanta aslında ihtiyacı yok ama beğendiği nr varsa eklemiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı