Sürprizbozan The Walking Dead'de Lee

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Furki3334

Hectopat
Merhabalar, ben The Walking Dead ile ilgili bir şey soracağım. Açıkcası daha önce oyunun izlemedim. İlk sezonu dün bitirdim. Kendim sorabilirsiniz niye bu kadar geç oldu diye ben de bilmiyorum, fırsat olmadı ama neyse soruya geçeyim.
İlk sezonun sonunda lee ölüyor fakat ölmeme ihtimali var mı? İlerki sezonlarda görebilir miyiz yani kurtarma şansımız var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, ben The Walking Dead ile ilgili bir şey soracağım. Açıkcası daha önce oyunun izlemedim. İlk sezonu dün bitirdim. Kendim sorabilirsiniz niye bu kadar geç oldu diye ben de bilmiyorum, fırsat olmadı ama neyse soruya geçeyim.
İlk sezonun sonunda lee ölüyor fakat ölmeme ihtimali var mı? İlerki sezonlarda görebilir miyiz yani kurtarma şansımız var mı?
Öyle bir şansınız yok.

Lee'yi bıraksan zaten son dönüşme aşamasında, yine de zombi oluyor. Oyunun ilerleyişi Lee'nin ölmesi yönünde maalesef. Ve Clementine'ın hayat mücadelesi üzerine :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı