Maxıs
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- PC
Technopat kanalındaki en yeni ubuntu(linux) değerlendirmesi bile oldukça eski bu bağlamda geçerliliği çok düşük denebilir.v21.10(tavsiyem) çıktıktan sonra veya şuanki v21.04 sürümüne tekrar bakılırsa çok daha sağlıklı bir görüş oluşmuş olur.Özellikle şu günlerde çok daha fazla önem arz etmekte zira windows 11 ile insanlar windows alternatiflerine yönelmeye başladı.İş akışınızda yer verirseniz oldukça faydalı olucaktır.
Not-1: Proton un son durumu vs. gibi hususlarda değerlendirilebilir zira oldukça önemli gelişmeler linux oyunculuğu açısından.
Not-2: Ubuntu önermemin sebebi sektör tarafından en çok kabul görmüş ve enterprise olarak düzenli şekilde geliştirilen bir işletim sistemi olması.Ek olarak son kullanıcı dostu olması gibi faktörlerde söz konusu.Server tarafı için de bir içerik hazırlamak isterseniz red hat, debian, ubuntu server işletim sistemlerine bakabilirsiniz.
@Recep Baltaş @Ali Güngör
Not-1: Proton un son durumu vs. gibi hususlarda değerlendirilebilir zira oldukça önemli gelişmeler linux oyunculuğu açısından.
Not-2: Ubuntu önermemin sebebi sektör tarafından en çok kabul görmüş ve enterprise olarak düzenli şekilde geliştirilen bir işletim sistemi olması.Ek olarak son kullanıcı dostu olması gibi faktörlerde söz konusu.Server tarafı için de bir içerik hazırlamak isterseniz red hat, debian, ubuntu server işletim sistemlerine bakabilirsiniz.
@Recep Baltaş @Ali Güngör
Son düzenleme: