Üniversiteyi hangi şehirde okumalıyım?

Mert340752

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar.

Eşit ağırlık sıralamam 740k.

Uluslararası ticaret ve lojistik bölümünü düşünüyorum. Gelen şehirleri aşağıya yazıyorum, sizce hangisine gitmeliyim, ne yapmalıyım?

Rize, Bartın, Sivas, Osmaniye, Kahramanmaraş.

Mezuna bırakmak gibi bir seçeneğin yoksa bu şehirlerdeki üniversitelerin kalitesini araştırmaya bak hocam, en cazibi hangisi gelirse ona gidersin, notlarını yüksek tutarsan daha sonra yatay geçiş yaparsın.

Selamlar.

Eşit ağırlık sıralamam 740k.

Uluslararası ticaret ve lojistik bölümünü düşünüyorum. Gelen şehirleri aşağıya yazıyorum, sizce hangisine gitmeliyim, ne yapmalıyım?

Rize, Bartın, Sivas, Osmaniye, Kahramanmaraş.
Bartından uzak dur hocam avm bile yok şehirde. 14 yıl yaşamış biri olarak kesinlikle hiçbir şekikde önermem sivası veya maraşı tercih ederdim.

O zaman üniversite de önemli. Hangi üniversiteleri düşündüğünü belirtirsen daha iyi yardımcı olur arkadaşlar. Şahsi düşüncem büyük şehirlere ve Marmara/Ege'ye ne kadar yaklasabiliyorsan o kadar iyi. Ama istisnai üniversiteler vardır elbet.

O zaman üniversite de önemli. Hangi üniversiteleri düşündüğünü belirtirsen daha iyi yardımcı olur arkadaşlar. Şahsi düşüncem büyük şehirlere ve Marmara/Ege'ye ne kadar yaklasabiliyorsan o kadar iyi. Ama istisnai üniversiteler vardır elbet.

Sıralamamın yettiği şehirleri belirttim, başka şehirlere sıralamam maalesef ki yetmiyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı