Valorant hesap satışı yüzünden dava açılması

Moxie

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar dostlar, gamesatis.com üzerinden bir Valorant hesabı sattım hesabın ilk mailide her şeyide bende ama bir arkadaşımla ortak kullanıyorduk. Bu hesabı sattıgımda arkadaşım hesabın çalınmış oldugunu sanıp hesabı geri kurtarmak için hesabı geri çekmiş sonrasında aynı gün içinde arkadaşım ile konuşup geri arkadaşın üstüne hesabı geçirebilecegimizi söyledim bir yanlış anlaşılma oldugunu söyledim. Aynı zamanda hesabı sattıgım arkadaş iade alabilmek için LoL hesabınıda 2 hafta banlatmış hesap onun üstünde oldugu süreçte, bundan sonra bende para iadesi istiyorlarlsa sitenin bana verdigi 5420TL ödemeyi yapabilecegimi söyledim ama site benden 5800TL ödeme istedi öyle bir para yok elimde sonuç olarak iade de yapamıyorum. Ne yapmam gerek bu süreçte, yardımcı olabilir misiniz? Alan arkadaş hesapta oynama yapmış radyanit harcayıp hesabın ismini ve tagini değiştirmiş ekli olan herkesi silmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi iki tarafta suçlu, kimin haklı kimin haksız taraf olup olmaması kişiden kişiye göre değişir, etik ya da değil. Hesap satışı da zaten yasak, istediği iadeyi de yapmanız mantıklı değil çünkü hesabınızın çoğu nimetlerinden bayağı keyif alarak faydalanmış görüyorum ki. En iyi ihtimalle harcadığı tüm paralı şeyleri hesaplayıp iade istediği tutardan eksi düşerek iade etmeniz. Yani, bence mantıklı olan bu.

Vallahi iki tarafta suçlu, kimin haklı kimin haksız taraf olup olmaması kişiden kişiye göre değişir, etik ya da değil. Hesap satışı da zaten yasak, istediği iadeyi de yapmanız mantıklı değil çünkü hesabınızın çoğu nimetlerinden bayağı keyif alarak faydalanmış görüyorum ki. En iyi ihtimalle harcadığı tüm paralı şeyleri hesaplayıp iade istediği tutardan eksi düşerek iade etmeniz. Yani, bence mantıklı olan bu.
Hesap dünya sıralamasında 200. kendi kullandıgım hesaptı rank değeri için alıyor insanlar bu hesabı kendi nicklerini koyup sıralamada gibi gösteriyorlar şu anda değeri kalmadı hesabımın iadeyi yaparsam çok zarara girecegim

Hesap dünya sıralamasında 200. kendi kullandıgım hesaptı rank değeri için alıyor insanlar bu hesabı kendi nicklerini koyup sıralamada gibi gösteriyorlar şu anda değeri kalmadı hesabımın iadeyi yaparsam çok zarara girecegim
Valorant hesap satışı legal değil dava açamaz rahat olun. Sadece iade verin yeter.

Valorant hesap satışı legal değil dava açamaz rahat olun. Sadece iade verin yeter.
Birinden bunun doğru olmadığını duymuştum, hesap satışının yasak olması firma ile kendilerini ilgilendiren durummuş, ama burda olay ikisinin arasında ve bir dolandırıcılık olayı var.

Yeni konular

Geri
Yukarı