Windows 10 amdppm.sys mavi ekran

falanci

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 1500tl'lik sistemi topladım. (Biraz.)

Msi a68hm e-33 (v2 değil)
Amd a10 7870k
8gb corsair vengeance pro 2400 mhz bellek

Sadece bunları aldım elimde halihazırda HDD, boş kasa ( psu 120watt olmalı) vardı SSD'yide 1-2 ay sonra alacağım.

Windows 8'deyken de sık sık mavi ekran alıyordum genelde kernel security failure diye bir hata veriyordu bende düzelir diye windows 10'a yükselttim mavi ekran verme aralığı çok yükseldi eskiden günde 3-4 defa alıyodum şimdi birkaç günde 1 :))

Belleklerde sıkıntı yok test ettim sorunsuz ama HDD'yi test edince bazı sorunları varmış, samsung'un 320gb 7200rpm bi sabit diski. Ben sabit diskten kaynaklandığını düşünüyodum ama az önce aldığım hatada KMODE_EXCEPTİON_NOT_HANDLED (amdppm.sys) yazısını görünce içime süphe düştu acaba sorun benim APU'da mı ? ( msi'nin sitesinde a68 hm e-33 ile uyumlu işlemciler arasında a10 7870k gözükmüyor.)

Birde sorun Harddisk'te ise yeni bir tanesini almak yerine SSD alsam sorun çözülür mü?

Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben 1500tl'lik sistemi topladım. (Biraz.)

Msi a68hm e-33 (v2 değil)
Amd a10 7870k
8gb corsair vengeance pro 2400 mhz bellek

Sadece bunları aldım elimde halihazırda HDD, boş kasa ( psu 120watt olmalı) vardı SSD'yide 1-2 ay sonra alacağım.

Windows 8'deyken de sık sık mavi ekran alıyordum genelde kernel security failure diye bir hata veriyordu bende düzelir diye windows 10'a yükselttim mavi ekran verme aralığı çok yükseldi eskiden günde 3-4 defa alıyodum şimdi birkaç günde 1 :))

Belleklerde sıkıntı yok test ettim sorunsuz ama HDD'yi test edince bazı sorunları varmış, samsung'un 320gb 7200rpm bi sabit diski. Ben sabit diskten kaynaklandığını düşünüyodum ama az önce aldığım hatada KMODE_EXCEPTİON_NOT_HANDLED (amdppm.sys) yazısını görünce içime süphe düştu acaba sorun benim APU'da mı ? ( msi'nin sitesinde a68 hm e-33 ile uyumlu işlemciler arasında a10 7870k gözükmüyor.)

Birde sorun Harddisk'te ise yeni bir tanesini almak yerine SSD alsam sorun çözülür mü?

Cevaplarınızı bekliyorum.
Minidump dosyalarını paylaşın ona göre bakarız.

Minidump dosyalarını paylaşın ona göre bakarız.
Konu sahibi çoluğa çocuğa karışmıştır muhtemelen. 10 yıllık konu :D

Aynı sorunu yaşıyorum çözümü buldunuz mu?
Sorun işlemcinin ısınmasından kayanaklıymış kaliteli bir termal macun ve yeni işlemci fanı alarak sorunu çözdüm.

Konu sahibi çoluğa çocuğa karışmıştır muhtemelen. 10 yıllık konu :D
Benim 3 hafta başımda kaldı bu sorun 2024 deki değeri 50 k olan sistemin var fakat kullanamadığındı düşün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı