Çözüldü Windows 11 arama kutusu açılıp kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

simsekmemo

Hectopat
Makaleler
4
Windows 11 arama kutusuna bir şey yazacak oluyorum fakat yazarken bir anda kapanıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapmadım hocam. Ayrıca nasıl değiştiriyoruz yazı tipini?

@HectorBurak
Başlat > Ayarlar > Kişiselleştirme > Yazı Tipleri

Sorununuz muhtemelen bununla alakalı değil fakat herhangi bir yazı tipini seçip sonra problem çözüldü mü diye tekrardan deneyebilir misiniz hocam? Başlat tuşuyla ilgili sıkıntı yaşadığınızdan dolayı oraya yazmak yerine ''Ara'' yazan kısıma tıklayıp yazmayı deneyin.

Başlat > Ayarlar > Kişiselleştirme > Yazı Tipleri

Sorununuz muhtemelen bununla alakalı değil fakat herhangi bir yazı tipini seçip sonra problem çözüldü mü diye tekrardan deneyebilir misiniz hocam? Başlat tuşuyla ilgili sıkıntı yaşadığınızdan dolayı oraya yazmak yerine ''Ara'' yazan kısıma tıklayıp yazmayı deneyin.
Ara kısmına basınca Yine olmadı. Ayrıca değişik bir şey var ayarlardan bir şey ararken çıkan sonuçlarda gelip gidiyor.

Ara kısmına basınca Yine olmadı. Ayrıca değişik bir şey var ayarlardan bir şey ararken çıkan sonuçlarda gelip gidiyor.
Masaüstüne sağ tık yapıp kişiselleştir kısmından da bulabilirsiniz direkt olarak, söylediğim şeyi yapıp deneyebilir misiniz, ayrıca sormayı unuttum bu problem her bilgisayarı açtığınız seferde mi yaşanıyor yoksa anlık bir problem mi? Eğer yeni olmaya başladıysa bilgisayarı aç kapa yapıp denediniz mi?

Masaüstüne sağ tık yapıp kişiselleştir kısmından da bulabilirsiniz direkt olarak, söylediğim şeyi yapıp deneyebilir misiniz, ayrıca sormayı unuttum bu problem her bilgisayarı açtığınız seferde mi yaşanıyor yoksa anlık bir problem mi? Eğer yeni olmaya başladıysa bilgisayarı aç kapa yapıp denediniz mi?
Daha önceden de oldu. Pc yeniden başlattım düzelmişti sonra fc 24 girdim biraz oynadım çıktım yine aynısı oldu.

Evet oldu gibi. Kapanmıyor artık ama yazı tipi değişmedi gibi hissetmedim.

Sorun olursa size tekrardan yazarım bakarsınız değil mi?
Az önce ben de bakarken fark ettim bazı yazı tipleri birbirine benzediğinden dolayı muhtemelen size öyle gelmiştir, düzeldiğine sevindim umarım bir daha yaşanmaz. Elbette yine bakarım elimden gelen bir şey olursa.

Yeni konular

Geri
Yukarı