simsekmemo
Hectopat
- Makaleler
- 4
Windows 11 arama kutusuna bir şey yazacak oluyorum fakat yazarken bir anda kapanıyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yazı tipini değiştirip dediğimi denediniz mi?Daha önceden de oldu. Pc yeniden başlattım düzelmişti sonra fc 24 girdim biraz oynadım çıktım yine aynısı oldu.
Yapmadım hocam. Ayrıca nasıl değiştiriyoruz yazı tipini?Çözüldü: Windows 11 arama kutusu açılıp kapanıyor
Tıkladığımda açılıyor açıldıktan hemen sonra kapanıyor.www.technopat.net
Bu konudaki arkadaş yazı tipini değiştirdiğinden dolayı bu sorunu yaşamış, sonrasında da eski haline çevirince çözmüş. Bu tip bir değişiklik yaptınız mı hocam?
Başlat > Ayarlar > Kişiselleştirme > Yazı Tipleri
Ara kısmına basınca Yine olmadı. Ayrıca değişik bir şey var ayarlardan bir şey ararken çıkan sonuçlarda gelip gidiyor.Başlat > Ayarlar > Kişiselleştirme > Yazı Tipleri
Sorununuz muhtemelen bununla alakalı değil fakat herhangi bir yazı tipini seçip sonra problem çözüldü mü diye tekrardan deneyebilir misiniz hocam? Başlat tuşuyla ilgili sıkıntı yaşadığınızdan dolayı oraya yazmak yerine ''Ara'' yazan kısıma tıklayıp yazmayı deneyin.
Masaüstüne sağ tık yapıp kişiselleştir kısmından da bulabilirsiniz direkt olarak, söylediğim şeyi yapıp deneyebilir misiniz, ayrıca sormayı unuttum bu problem her bilgisayarı açtığınız seferde mi yaşanıyor yoksa anlık bir problem mi? Eğer yeni olmaya başladıysa bilgisayarı aç kapa yapıp denediniz mi?Ara kısmına basınca Yine olmadı. Ayrıca değişik bir şey var ayarlardan bir şey ararken çıkan sonuçlarda gelip gidiyor.
Daha önceden de oldu. Pc yeniden başlattım düzelmişti sonra fc 24 girdim biraz oynadım çıktım yine aynısı oldu.Masaüstüne sağ tık yapıp kişiselleştir kısmından da bulabilirsiniz direkt olarak, söylediğim şeyi yapıp deneyebilir misiniz, ayrıca sormayı unuttum bu problem her bilgisayarı açtığınız seferde mi yaşanıyor yoksa anlık bir problem mi? Eğer yeni olmaya başladıysa bilgisayarı aç kapa yapıp denediniz mi?
Yazı tipini değiştirip dediğimi denediniz mi?Daha önceden de oldu. Pc yeniden başlattım düzelmişti sonra fc 24 girdim biraz oynadım çıktım yine aynısı oldu.
Evet oldu gibi. Kapanmıyor artık ama yazı tipi değişmedi gibi hissetmedim.Yazı tipini değiştirip dediğimi denediniz mi?
Sorun olursa size tekrardan yazarım bakarsınız değil mi?Yazı tipini değiştirip dediğimi denediniz mi?
Az önce ben de bakarken fark ettim bazı yazı tipleri birbirine benzediğinden dolayı muhtemelen size öyle gelmiştir, düzeldiğine sevindim umarım bir daha yaşanmaz. Elbette yine bakarım elimden gelen bir şey olursa.Evet oldu gibi. Kapanmıyor artık ama yazı tipi değişmedi gibi hissetmedim.
Sorun olursa size tekrardan yazarım bakarsınız değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.