WLMouse Ying 75FE klavyede bağlantı kesiliyor

Efe KIPKINER

Decapat
Yaklaşık 2 ay önce Wraith Esports'tan WLMouse Ying 75FE klavye aldım, ürünü kullandığım sırada çok hızlı bir şekilde bağlantı kopup tekrar bağlanıyordu, ilk başlarda önemsemedim ama sonrasında sık sık meydana gelmeye başladı, firmaya mail attım, benden video istediler, ben de videoyu gönderdim, kopma anını yakalamak zor oldu çünkü ne zaman bağlantının gideceği belli olmuyor bazen hiç gitmiyor, stabil değil yani ne kadar süre sonra kopacağını anlayamıyorsunuz. Sonrasında videoya cevap olarak üretici firma ile iletişime geçileceğini ve anakart değişimi yapılacağını söylediler. Wraith Esports'un sitesine girdiğimde, kullanıcıdan kaynaklanmayan herhangi bir problem sonrası birebir değişim yapacakları yazıyor. Şimdi ise sadece anakartı değiştirecekler. Bu durum, klavyenin garanti kapsamından çıkmasına neden olur mu? Sıfır ürünle, onarılmış bir ürünün durumu tabii ki aynı değil, ne talep etmeliyim sizce?

Screenshot_20251026_122337_Samsung Internet.jpg

Hocam zaten garantisini kendileri veriyorlar. yani kendi verdikleri bir hizmeti garanti dışına çıkarmaları söz konusu olamaz. Arada böyle tatsız şeyler yaşanabiliyor. Bence anakart değişimi değil de büyük ihtimalle ürün değişimi yaparlar gibime geliyor.

20 gün oldu hala anakart bekliyorum, biraz ısrar ettim ama distribütör firma oldukları için kararı kendileri veremiyormuş, üretici firma kararı veriyormuş, onlar da anakart değişimini uygun görmüşler ama yani ben Wraith esports firmasının sattığı malın arkasında durmamasına çok şaşırdım bu kadar geri planda olacaklarını zannetmezdim.

Dosya Ekleri

• lasldaskds.PNG
    lasldaskds.PNG
    50,7 KB · Görüntüleme: 5
Hocam yani ürün ithal bir ürün. O nedenle yurtdışı bekleme süreçleri oluyor maalesef. Aynısını Corsair sıvı soğutmamda yaşadım. Soğutmanı ücret iadesini mi yapalım dediler yoksa yeni ürün gelecek 2 ay içerisinde, beklemek mi istersiniz dediler. Beklemeyi tercih ettim çünkü satın aldığım fiyatın çok daha üstüne çıkmıştı ürün fiyatı. Corsair'in Türkiye'de yetkili servisleri olmasına rağmen bu durumu yaşadım yani.

Hocam yani ürün ithal bir ürün. O nedenle yurtdışı bekleme süreçleri oluyor maalesef. Aynısını Corsair sıvı soğutmamda yaşadım. Soğutmanı ücret iadesini mi yapalım dediler yoksa yeni ürün gelecek 2 ay içerisinde, beklemek mi istersiniz dediler. Beklemeyi tercih ettim çünkü satın aldığım fiyatın çok daha üstüne çıkmıştı ürün fiyatı. Corsair'in Türkiye'de yetkili servisleri olmasına rağmen bu durumu yaşadım yani.
Bire bir değişim olmasını beklerdim, o kadar para verdikten sonra onarılmış ürün beni hayal kırıklığına uğrattı ve araştırdığımda da Wraith e sports firması tarafından ithal ürünlerde olan sorunların çoğunda tüketici mağdur edilmiş.

Bire bir değişim olmasını beklerdim, o kadar para verdikten sonra onarılmış ürün beni hayal kırıklığına uğrattı ve araştırdığımda da Wraith e sports firması tarafından ithal ürünlerde olan sorunların çoğunda tüketici mağdur edilmiş.
Ama işte onlardan başka da bu ürünleri getirebilme cesaretini fazla gösteren firma yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı