Wraith W75 alınır mı?

Abi bende alacağım almayı düşünüyorum daha doğrusu kullanım olarak nasıl memnun musunuz herkes bambaşka şeyler diyor içime çok sindi şekli şemali ondan dolayı almak istiyorum görüşlerinizi bekliyorum.

Osuyu tryhard oynuyorsan veya full tryhard fps oyunları oynuyorsan W75 alınır o bütçeye
Bu klavyeyede bir bak kablosuz ve bataryası sağlam.

Osuyu tryhard oynuyorsan veya full tryhard FPS oyunları oynuyorsan W75 alınır o bütçeye.
Bu klavyeyede bir bak kablosuz ve bataryası sağlam.

Ben wraithten almak istiyorum 700 TL indirim kodu verecek onu da mouse ve mouse pad alırken kullanmayı düşünüyorum bir de taksit seçenekleri daha iyi ve evet FPS oyunları ağırlıklı oynarım teşekkür ederim çok tereddütteydim almakta şu an eminim.

Ben wraithten almak istiyorum 700 TL indirim kodu verecek onu da mouse ve mouse pad alırken kullanmayı düşünüyorum bir de taksit seçenekleri daha iyi ve evet FPS oyunları ağırlıklı oynarım teşekkür ederim çok tereddütteydim almakta şu an eminim.

W75 bayağı komik bir fiyata geliyor şu anlık alınır bence.

Çoğunluk işte şöyle kötü böyle sorunları var falan deyince bir de ben ilk defa sağlam setup dizmeye heveslendim her şey düzgün olsun istiyorum ondan kaynaklı biraz evhamlandım sanırım.

Aldınız mı acaba W75 kullanıyor musun? Ben de sağlam bir setup dizmeye başladım önce WLmouse Sword X aldım aşırı memnunum gloruis XL mouse pad aldım işimi çok iyi görüyor klavye olarak o ara bütçem yoktu Wraith üzerinden Dark project alu87a aldım aslında fiyatına göre çok kaliteli ağır bir klavye ama W75 aklımdan çıkmıyor ilk gördüğümde siyah rengine tutuldum biraz boş yaptım ama siz memnun musunuz kısaca :D

Aldınız mı acaba W75 kullanıyor musun? Ben de sağlam bir setup dizmeye başladım önce WLmouse Sword X aldım aşırı memnunum gloruis XL mouse pad aldım işimi çok iyi görüyor klavye olarak o ara bütçem yoktu Wraith üzerinden Dark project alu87a aldım aslında fiyatına göre çok kaliteli ağır bir klavye ama W75 aklımdan çıkmıyor ilk gördüğümde siyah rengine tutuldum biraz boş yaptım ama siz memnun musunuz kısaca :D

Abi aldım kullanıyorum benim çok hoşuma gitti ben yanında spirit of aim mousepadde aldım o da çok güzel geldi kesinlikle öneririm tertemiz mis gibi ürün ve siyah alacaksan harfler gözükmüyor ama problem olmuyor bence kısacası evet öneririm çok güzel.

Abi aldım kullanıyorum benim çok hoşuma gitti ben yanında spirit of aim mousepadde aldım o da çok güzel geldi kesinlikle öneririm tertemiz mis gibi ürün ve siyah alacaksan harfler gözükmüyor ama problem olmuyor bence kısacası evet öneririm çok güzel.

Yanıtın için teşekkür ederim alacağım W75 şu an yeni aldığım klavyeyi de ilana koyarım satılmaz ise yedek olarak durur artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı