Hocam bir ürüne 150 üstü veremem. Ama fp olursa daha iyi olur.Hocam madem benim gibi yağlı cilt tipisiniz, kendi kullandığım ürünleri önerebilirim. Bütçeniz nedir?
Nasıl kullanacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?Kusura bakmayın hocam konuyu unutmuşum
Nivea Detox Yüz Yıkama Köpüğü Yağlı Ciltler İçin Gözenek Arındırıcı, Yeşil Çay ve Antioksidan içerir (150 ml) : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
Nivea Detox Yüz Yıkama Köpüğü Yağlı Ciltler İçin Gözenek Arındırıcı, Yeşil Çay ve Antioksidan içerir (150 ml) : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetikwww.amazon.com.tr![]()
L'Oreal Paris Saf Kil Peeling Jeli 150 ml Yorumları, Fiyatı - Trendyol
L'Oreal Paris Saf Kil Peeling Yüz Temizleme Jeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Garnier Saf ve Temiz Arındırıcı Sıkılaştırıcı Tonik 200 ml Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Garnier Yağlanma Ve Pürüzlere Karşı Arındırıcı & Sıkılaştırıcı Tonik 200 ml 3600540632067 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Neutrogena Sivilce Karşıtı Yağsız Yüz Nemlendiricisi 50ml, 50 ml : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
Neutrogena Sivilce Karşıtı Yağsız Yüz Nemlendiricisi 50ml, 50 ml : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetikwww.amazon.com.tr
Hocam umarım yazdığınız mesajı doğru anlamışımdır. Bir ürüne 150 TL dediğiniz için böyle attım, inşallah toplam değildirAyrıca ürünleri nasıl kullanacağınızı biliyor musunuz? Birçok konuya yazmıştım aslında ama bilmiyorsanız söyleyebilirim. Ve emin olun bu ürünler 2-3 ay hatta daha fazla rahatça kullanılıyor.
Sizin de tavsiyelerinizi alabilirimHala bakıyorsanız yardımcı olabilirim.
@Olga666 Hocam nasıl kullanacağımNasıl kullanacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Sizin de tavsiyelerinizi alabilirim
Aldım hocam iyi çalışmalar bu arada.Hocam çok özür diliyorum ya bu sıralar sınavlarım var hep aklımdan çıkıyor. Tüm ürünleri aldınız mı hocam?
Aldım hocam iyi çalışmalar bu arada.
Her gün mü bunları yapacağım?Tamamdır hocam, sağ olun. İlk olarak yüz yıkama köpüğü, cildinizi ılık su ile ıslatıp yaklaşık 1 dakika boyunca ovalayarak uygulayacaksınız. Sonra yine ılık suyla durulayacaksınız. (Bu adım haftada maksimum 3 kere.) İkinci olarak yine ılık suyla ıslanmış cildinize peeling jelinden 1 nohut tanesi kadar alıp yüzünüze masaj yapar gibi 1.5-2 dakika uygulayacaksınız. Bu adımdan sonra yüzünüzü ılık suyla değil, soğuk suyla yıkayacaksınız. Üçüncü olarak bu sefer soğuk suyla ıslanmış cildinizi kurulayacaksınız, evde varsa pamuk, yoksa peçete yardımıyla elinize iki peçete veya pamuk alıyorsunuz. Aldığınız peçete veya pamuğun her ikisine 2-3 damla olacak şekilde tonik ilave ediyorsunuz. Önerim eğer peçete ile yapacaksanız bir kağıt havluyu ikiye bölüp, katlayıp kullanmanız. Yoksa yırtılabilir. Sonra 2-3 damla damlattığınız pamuğu yüzünüze yine masaj yapar gibi çok bastırmadan 50-60 saniye aşağıdan yukarıya doğru masaj yaparak uyguluyorsunuz. Ayrıca göz çevrenize uygulamamanız gerekiyor. Tonikten sonra yine soğuk suyla durulayıp cildimizi kurutuyoruz. En son olarak yarım nohut tanesi kadar nemlendirici kremi yüzümüzün her tarafına uyguluyoruz.
Turuncuyla yazdığım bölümü haftanın diğer 4 günü için kullanırken yazmamışım gibi düşünün. Ayrıca cilt bakımı yapacak vaktinizin olmadığı zamanlar yüzünüzü en azından köpükle yıkamanızı şiddetle tavsiye ederim. Eğer biraz vaktiniz varsa köpük&nemlendirici uygulayabilirsiniz. Anlamadığınız bir kısım varsa sorabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.