Z94 Numpad kilidi nasıl kaldırılır?

Sorunu biraz daha acik anlatirsan yardimci olmaya calisirim. Ayni klavye bende de var.
Hocam klavyenin numpad tuşlarına basamıyorum 2ye basınca aşağıya 5e basınca sağ tık 8e basınca yukarı gidiyor num lock tuşuna basınca sayıları yazmıyor hiçbir türlü sağdaki numpad tuşlarına erişim sağlayamadım yanlış bir tuş kombinasyonu yapıp kitledim sanırım bozuk olamaz çünkü çalışıyor.

Hocam klavyenin numpad tuşlarına basamıyorum 2ye basınca aşağıya 5E basınca sağ tık 8E basınca yukarı gidiyor NumLock tuşuna basınca sayıları yazmıyor hiçbir türlü sağdaki numpad tuşlarına erişim sağlayamadım yanlış bir tuş kombinasyonu yapıp kitledim sanırım bozuk olamaz çünkü çalışıyor.

Normal.

22.

Nasıl normal hocam 2 tuşuna basınca neden 2 sayısını yazmıyor?

Sorun klavyede değil bilgisayarda çalışmıyor numpadlari çalışmıyor çok garip.

Senin için numpadlı klavyeye geçip denedim, NumLock açıkken rakam yazıyor, açık değilken 8 yukarı ok, 2 aşağı ok, 6 sağ ok, 4 sol ok görev, görüyor.

22.

Senin için numpadlı klavyeye geçip denedim, NumLock açıkken rakam yazıyor, açık değilken 8 yukarı ok, 2 aşağı ok, 6 sağ ok, 4 sol ok görev, görüyor.

O sekilde zaten. Eger sorun buysa tabii. Ben aciklamalarindan pek bir şey anlamadim.

Hocam NumLock açık ve sayılar basmıyor hiçbir tepki yok. O dediğim örnek tuşlar çalışıyor ama iş NumLock açıkken sayıları kullanmıyor. Şimdi sorunu buldum ama çözemedim klavyeyi telefonuma bağladım ve NumLock açıkken artık sayıları görüyor ama bilgisayarımda NumLock açıkken tuşlara tepki vermiyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı