Technopat Sosyal

Artoria Pendragon
Artoria Pendragon
Yeni modellerde soğutma ve performans açısından bi' yeniliğe gitmedilerse gene tutulmayacak, ülkeye bir de düzgün panelli versiyonları göndermiyorlar. İlk çıktığında seçenek yoktu gerçekten ve güzel fiyata satılıyordu.
  • Beğen
İfadeler: Astiva
Astiva
Astiva
Yanlış bakmadıysam soğutma tarafında yenilik yoktu, net bakmak lazım. Islemciyi yenileyip devam etmişler galiba. 240Hz 2K panel cok çok nadir modelde var ama gereksiz pahalı ve o fiyatta daha iyi modeller var. Bakalım Türkiye pazarı 14. nesil işlemcilerde nasıl şekillenecek. 8000 serisi AMD olan modeller de görürüz illaki.
Artoria Pendragon
Artoria Pendragon
Son zamanlarda modellere bakmaya üşenmeye başladım, bir de daha yeni çıktıkları için doğru düzgün kaynak genelde az oluyor ondan beklemek en temizi. Bu arada gene ülkeye yeni nesil işlemciyle ilk Victus'lar geldi :D Ben LOQ modellerinden umutluydum bu sene ama üzdü, hem CPU seçenekleri zayıftı hem de panelden kısmışlardı. Normalde IdeaPad serisinde 1650 versiyon dışında %45 NTSC model bulunmazdı mesela.
  • Beğen
İfadeler: Astiva
Astiva
Astiva
Evet Lenovo da kıstı bayağı. Baktığımda LOQ 16 modelleri gayet güzel görünüyor ama Türkiye'ye gelmedi pek F/P olarak. Türkiye'ye ozel mi bilmiyorum ama herkes panelden kısıyor. Acer tebrik edeceğim, en alt modeli 7535HS ve 4050 olan Nitro 16 bile gayet güzel panelle geliyor.
Geri
Yukarı