Eski Bilgisayarınızın Başka Bir Çocuğu Mutlu Etmesi

Yıl 2008-2009. Ben yeni doğmuşum ama evde bilgisayar var. Başta anlamadığım için ellememişim ama dayım bir gün beni kendi laptopunu almış, ellerimi tutuyor ve klavyeye doğru bastırıyor. Orda bilgisayara bakmaya başladım. Sonra büyüyünce evdeki bilgisayara bakmaya başladım. Uzun uzun kullandım kendisini. Sayemde o kadar format atıldı ki sayamadım bile. Hep virüs bulaştırırdım oyun oynayacağım diye. Counter Strike 1.6'lar, Half-Life'lar. Yıl 2019 sonu. Bilgisayarım bozuldu. Aslında kendisi bozulmamıştı ama monitör hayatına devam edememişti. O yüzden babam uzun zaman önce söz verdiği bilgisayarı alma sözünü tuttu. Bana yeni bir bilgisayar aldı. Eski bilgisayarım babamın arkadaşının işyerine gitti. Kendisi bilgisayar ile ilgili bi işte çalışıyordu fakat hangi bölüm olduğunu tam olarak kestiremiyorum. Neyse, biz bilgisayarı verdik ve ben yeni bilgisayarımla oynamaya başladım. Dün öğrendim ki bilgisayar yetim bir çocuğa verilmiş. Çok mutlu oldum. Eski bilgisayarımın birini mutlu edeceğini öğrenmek beni mutlu etmişti. O kadar çok sevdiğiniz bir bilgisayarın başkasını mutlu etmesi sizide mutlu eder umarım değil mi?

Son incelemeler

Artıları: Mükemmel
Eksileri: YOK
Sevinçten ağlama emojisi arkadaşın dediği gibi gelmeli.
Artıları: Gerçekten iyi bir post.
Umarım sizin gibiler asla bitmez. İnsanlar eski kasalarını satmak için başlıklara neler neler yazıyor. Halbuki bu devirde bunları bulamayan ve sırf bu yüzden Turbox vb. markalara yönelenler var. İyi kalpli birilerini görmek ne hoş...

Yorumlar

Cimrilikten falan değil de, ben bu makineyi kimseye vermezdim dostum. Sevgiden değil, insanları üzmek istemem.
Versem de almazlar zaten bu çöpü. Şu aralar lazım o yüzden birşey demiyorum hesap makinesine.
Ah Casper ah. :D
Bence işi çok güzel bir iş. Katkıda bulunmak iyi olur. Okuldan bilişim öğretmenleri ona mail atarak bilgisayar istiyormuş. Herkese bilgisayar dağıtıyormuş. Benim bilgisayarımda çöptü ama genede verdik.
 
Sizin için yeterli olmayan ya da çok şey ifade etmeyen bir ayakkabı bile belkide bir çocuğu mutlu edebilir. Çok iyi bir insansın dostum,Allah her şeyi gönlüne göre versin.
 
Yapılan iyiliği söylemek doğru olmaz ama bir arkadaşıma babam aracılığı ile monitör ve bilgisayar verdim. Verdiğim bilgisayar öyle iyi bir şey değildi 2 GB RAM falan vardı ama bilgisayardı sonuçta, monitör güzeldi gerçekten. Satsam cebime 400 TL falan girebilirdi de önemi yok.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
282742
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
1.167
Yorumlar
9
İncelemeler
2
Son güncelleme
Değerlendirme
5,00 yıldız 6 değerlendirme

Hayat kategorisindeki diğer girdiler

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı