Oyunda birisine Türküm diyince akıllarında oluşan mistik tablo

Son incelemeler

Artıları: Monitör üstü dantel.
Gerçekten açıklıyor durumumuzu.
Son düzenleme:
Artıları: Gerçek (!)
Eksileri: Yok
KEBABBB
  • Beğen
İfadeler: devonoir ve 405668

Yorumlar

Yemek kültürü dışında şeriatla yönetilen Arap bir toplum olarak sanılmamız gerçekten fazla üzücü. Ülkemin bu şekilde tanınmasına karşı gerçekten üzülüyorum. Turkish dediğimiz zaman kebabı yabancı insanların söylemesi güzel bir şey.

Ama bir anımdır, Polonyalı bir kız arkadaşımı Türkiye'ye davet ettiğim zaman bunun iyi bir fikir olmadığının ve kapanmak ona göre olmadığını söylemişti. Türkiye'de ki kıyafet özgürlüğünden habersiz, Arap kültürü ile yönetildiğimizi sanıyormuş.
 
Bi keresinde birisi çölde interneti nasıl bulduğumu ve deve testisi yiyor musun diye sormuştu. Bunlara kim ne öğretiyor bilmiyorum. Bizi çöl faresi sanıyor çoğu tek bildikleri de kebab döner.
Sen bildiğin ırkçılığa maruz kalmışsın adam onları gerçek sandığından sormuyor karşınıza öyle andaval çıktığı zaman dikenlerinizi çıkarın küfretmeden aynı şekil karşılık verin kibarlık yapmayın.
 
Bence bizi Arap sanmıyorlar, Türk deyince akıllara Müslüman geldiği için kafalarındaki Müslüman imajı da bu akıllarına Müslüman geliyor olabilir.

El-kaide ve osama bin Ladin andavalları yüzünden Müslüman'ları eli silahlı beyazla kaplı kafasında takke ile gezen tipler sanıyorlar.
Temsili:

1683672168464.jpeg
 
Ben bir Atatürk Milliyetçisiyim; ülkeme, vatanıma, bayrağıma ve insanıma aşığım...
Ancak bir durup sakince düşününce adamlarda önyargı oluşması için elimizden geleni de yapıyor gibiyiz dostlar
 
Evet artık böyleyiz. Aslında başından beri böyleydik ama son dönemde nüfusun büyük bir çoğunluğu baskın şekilde bu tipte gözüküyor ve davranıyor.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
LonelyDarkSide
Görüntüleme
1.733
Yorumlar
27
İncelemeler
2
Son güncelleme
Değerlendirme
4,33 yıldız 9 değerlendirme

Eğlence kategorisindeki diğer girdiler

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı