Skyrim'de Tek Mod Kurma Hakkım Olsaydı

Bu sayfada, Skyrim'de tek bir mod kurma hakkım olsaydı bu hangi mod olurdu gibi bir soruya cevap veriyorum.
Oyunu pek çok modla beraber, yepyeni deneyim elde edebilmek için çaba veriyoruz. Peki bu çaba tek bir moda indirgenseydi? Yani temel amacım, oyunu tek bir modla tamamen iyi hale getirmek olurdu.

En sevdiğim beş Skyrim modu sayfama bakarsak kuracağım modun bu listeden olacağını düşünebiliriz.

  1. Know Your Enemy, biz de dahil düşmanlara zayıflık ve güçlü yanlar ekleyen "oyun değiştirici" modlar arasında.
  2. Immersive Speechcraft NPC'ler arasında daha fazla etkileşim kurmamızı sağlayan, yine "oyun değiştirici" ve özgürlük sağlayan modlarda başı çekiyor.
  3. Immersive Equipment Displays, envanterimizde bulunabilecek itemleri üzerimizde göstermemizi sağlayan muhteşem bir mod.
  4. Precision, vuruş hissi sağlar ve silahlara gerçekçi bir fizik ekler.
  5. Ve beşinci de Loot and Degradation. Ekipmanlarımızın yıpranmasını sağlatan, demirciden çıkmamamıza sebep olan "oyun değiştirici" modlar arasında.

Peki bunlardan hangisini tercih ederdim? Hiçbirini. :D Seçeceğim modun çok daha fazla şeye dokunması gerekli. Bu yüzden seçeceğim mod zorluk parametreleriyle oynayabildiğimiz mod olan, Custom Difficulty UI olurdu.

Evet listemdeki modlar buna göre çok daha ilgi çekici olabilir ama tek bir mod hakkımı oyunu genel olarak zorlaştırıp, kolaylaştırabildiğim bir modla gitmek isterdim. Zaten oyunda zorluk ayarı var, buna ne gerek var diyebilirsiniz. Çok daha farklı kombinasyonlar bizi çok daha farklı gameplaylere götürebilir. Aldığım hasarı Legendery zorluktan çok daha fazla yapabilir, verdiğim hasarı da aynı şekilde yükseltebilirim. Böylelikle ilk kim vurursa gibi zorlu bir çekişme başlardı.
Veya herkesin hasarını çok düşük yapar, bir dövüşü dakikalarca sürdürebilirim.
Veya verdiğim hasarı çok az yapar, aldığım hasarı da ölümcül yapabilirim. Gibi gibi seçeneklerle oyun tamamen farklı deneyimlere rehberlik edebilirdi.

Yani seçimim:
  • Beğen
İfadeler: Hiroo
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yorumlar

Gösterilecek yorum bulunamadı.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Blog girdisi detayları

Ekleyen
nemo
Okuma süresi
2 dakika okuma
Görüntüleme
209
Son güncelleme

Oyun kategorisindeki diğer girdiler

nemo adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı