Ünlülerden Marmaray tweetleri

Bakın ünlüler Marmaray için Twitter'da ne dedi?

İbrahim Tatlıses: “MARMARAY'ımız da bugün açılıyor emeği geçen herkese teşekkürler hayırlara vesile olsun. Bende klostrofobi var nasıl geçerim onun derdindeyim.”
Gizem Özdilli: “Hayırlı uğurlu olsun MARMARAY! Emeği geçen herkese tskler &helal olsun gerçekten çok önemli proje ...Kazasız belasız inşallah..”
Hilal Kaplan: “Atatürk meclisi dualarla açınca doğal, Erdoğan #Marmaray'ı dualarla açınca auvv diyen ulusalcılar, ulusalcılarımız..”
Bedirhan Gökçe: “Marmaray İstanbul'a değil, ülkeme hayırlı olsun. İlk kez Danimarka'dan İsveç'e denizin altından geçmiştim ve keşke bizde de olsa demiştim.”
Demet Sağıroğlu: Marmaray hayırlı olsun, peki bu güne açılış sözü verilen Atatürk Kültür Merkezi niye yine açılamadı? AKM için de harika bir açılış bekliyoruz.”
Cemil İpekçi: “Marmaray’dan sonra Kılıçdaroğlu da uçan otomobil açılışı yapar demiş Blun'cum:):)Haklı, çünkü balon uçurtmaktan başka yaptıkları bir şey yok:)
Ezgi Başaran: “Umarım Marmaray İstanbul'a hayırlı olur. Biraz az araba alsak, bu araçları kullansak, trafikte ömür tüketmesek...”
Hilal Cebeci: “Ben Marmaray’a binemem panik atağım var suyun altından geçmek zorunda mıydı, hızlı vapur yapsınlar o zaman tekerlekli olsun karada da gitsin”
İsmet Berkan: “İmdat frenini çekip Marmaray'ı durduranlar 'Bidon kafa' mıymış? En son buraya mı geldik?”
Nedim Şener: “Marmaray'daki arızayı hala "Hükümete karşı komplo" diye yorumlayan olmadı mı? Oldu da biz mi görmedik?”
Oray Eğin: “Marmaray'a bineceğime Q trenine biner Dekalb-Canal arası gel-git yaparım. Hem manzaralı, hem tünelli, hem sanat eseri de var.”
Mirgün Cabas: Demek ki neymiş, Marmaray'ın Dolmabahçe'de bir saat trafikte beklemeye faydası yokmuş. Kilisenin faydasız papazı yani.”
Doğa Rutkay: Uzun bir koşu günü sonrası,neyse ki tv de Marmaray açılışına yetiştim bari! Bu arada Cumhuriyet bayramımız bi kere daha kutlu olsun !
Beyinsiz Adam: “Bundan sonra 29 Ekimlerde Cumhuriyet Bayramı yerine Marmaray kutlanacak. Uyumaya devam.”
Cüneyt Özdemir: İstanbul'un bayram hediyesi Marmaray
Yiğit Bulut: Cumhuriyet, karayolu ve montaj sanayii uzerinden semiren turetme burjuvazinin engellemelerine ragmen MARMARAY'I yapabilmektir...
Hasip Kaplan: İstanbul trafiğini kitle ulaşım projeleri çözebilir,bu nedenle "Marmaray" hayırlı olsun,emeği geçenler sağolsun,daha fazla projeler olsun
Emre Uslu: Marmaray hayırlı olsun, yapana teşekkür. İki tarafta abarmasın. Bırakın millet binip işine gitsin....
Emre Uslu: İlk durağı "Ayrılık Çeşmesi" olan Marmaray siyaseti yine ayırmış... :))
Ertuğrul Günay: Marmaray'ın arkeolojik araştırmalara da önemli yararı oldu. Istanbul'un 8.500 yıllık tarihi ile ilgili çok değerli bilgilere ulaştık.
Ferdi Carrefour: "senden elektrik alamıyorum :(" - Marmaray.
Taci Kalkavan: Beraber yürüdük biz Marmaray'da. Beraber ıslandık tüm Marmara'da. Şimdi geçtiğim tüm raylarda. Bana herşey hızlı treni hatırlatıyor.
İsmet Berkan: İmdat frenini çekip Marmaray'ı durduranlar 'Bidon kafa' mıymış? En son buraya mı geldik?
Suat Kılıç: Adam Marmaray'ı akvaryum sanmış olmalı ki balık göremedim diye hayıflanıyor

Yorumlar

Hilal Cebeci: “Ben Marmaray’a binemem panik atağım var suyun altından geçmek zorunda mıydı, hızlı vapur yapsınlar o zaman tekerlekli olsun karada da gitsin”

Neyin kafasını yaşıyor? Hükümet kara trafiğinden dolayı en son çare olarak "Deniz Altı" yolunu buldu. Deniz manzarasını görmek için değil. :)
 
cankural;bt3013 dedi:
Neyin kafasını yaşıyor? Hükümet kara trafiğinden dolayı en son çare olarak "Deniz Altı" yolunu buldu. Deniz manzarasını görmek için değil. :)

İlgi çekmek için her popüler konuda görüş beyan ediyor sanırım ya da anlamamazlıktan gelerek dalga geçiyor Marmaray ile :)
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Ali Güngör
Okuma süresi
2 dakika okuma
Görüntüleme
840
Yorumlar
2
Son güncelleme

Genel kategorisindeki diğer girdiler

Ali Güngör adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı