AMD Adrenalin 24.4.1 yayımlandı!

Her AMD driver güncellemesinden sonra forumda böyle konular görüyorum ama genelde NVIDIA için kimse böyle konu açmıyor neden bilen var mı?

AMD driverları NVIDIA kadar ne yazık ki sorunsuz değil çünkü. 24.3.1 modelinden örnek verelim, kullanıcıların %60'ının aygıtında düzgün çalışırken %40'ında ise stabil değildi. AMD F/P ama NVIDIA kalite söylemi de buradan geliyor.
 
Yarım saate kurup bu yorumu güncelleyeyim. Genelde çıkar çıkmaz kurarım ve bir sorun yaşamam. Takip etmediğim için bunu kurmamıştım.

Düzenleme: Şu sıralar DiRT 5 oynadığım için onun benchmark aracında bir test yaptım. Ortalama FPS değerim 104.5'den 101.5'e geriledi. Önemli bir fark göremedim.
 
Son düzenleme:
Güncelledim, Dragons Dogma 2 ve Helldivers 2 oynuyorum güncel olarak Helldivers 2 için FPS artışı oldu. Başka bir problem yaşamadım şuanlık.
 
Her AMD driver güncellemesinden sonra forumda böyle konular görüyorum ama genelde NVIDIA için kimse böyle konu açmıyor neden bilen var mı?

NVIDIA yazılımda her türlü daha iyi çünkü isteyen istediği kadar inkar etsin ama bu bir gerçek, ben de uygun diye AMD aldım yine işimi görüyor ama alabilsem NVIDIA alırdım.
 
Sürücüyü yüklerken fabrika ayarlarına sıfırla seçeneğini tıklayan var mı?
Ayrıca 24.3.1 bir önceki sürümde oyun görüntülerinde piksel piksel oluyordu acaba bu sürümde düzelme olasılığı var mı? Aynı sorunu alan arkadaşlar buraya yazarsa diğer arkadaşlarda faydalanabilir...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı