1000 TL bandında oyuncu koltuğu tavsiyesi

Katılım
22 Ocak 2018
Mesajlar
55
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. Sorum basit. Oyuncu koltuğu alacağım. Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ve oyun oynamayı seviyorum. Şu sıralarda ödevler vs derken günde 13-14 saat başında oturuyorum. Rahat olması ve malzeme kalitesi benim için en önemli şeyler. 1000-1100 TL bandında(aşağı-yukarı(Max 1300 son tercih)) önerilerinizi bekliyorum.
 
''Abi ofis koltuğu al'' kafasındaki insanlar gelmeden önerimi yapayım.

xDrive markasını pek tavsiye etmiyorum, mekanizmasından çok ses geliyor. Calitte markasına bi' göz atabilirsiniz.
Calitte markasına bakacağım. Kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız görüşleriniz neler? Bu arada evet ofis koltuğu düşünmüyorum.
 
Calitte markasına bakacağım. Kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız görüşleriniz neler? Bu arada evet ofis koltuğu düşünmüyorum.
Calitte kullanmıyorum ama xDrive deneme şansım oldu ve söylediğim gibi mekanizmasında gıcırtı var. Bütçe artırma imkanınız var ise DXRacer der tek geçerim.
 
Valla gidip kendiniz oturup test etmeden almanızı önermem. O koltukları üst üste sıkış pıkış tutuyolar öyle resimlerde gözüktüğü gibi ip sırasında değil. En iyisi kendiniz deneyip almaktır hangi koltuk olursa olsun.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı