1000 TL Grafik Tablet Önerisi

JesusCried

Hectopat
Katılım
17 Mayıs 2020
Mesajlar
318
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kendim için grafik tableti almak istiyorum. Bu tabletle Adobe programları kullanmayı ve sketchboard üzerinde çalışmak istiyorum. Bunun için iyi lpı ve hassasiyet seviyeli bir tablete ihtiyacım var önerileriniz neler? Bütçe: 1000₺
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası ben bunu 700 küsür liraya fırladığında almıştım. Ucu çok çabuk yeniyor. Hassasiyeti iyi sayılır ama basınç hassasiyeti çizim için az kalıyor bence. Birkaç kere denedim ama çok daha iyileri alınabilir. Arkadaşalarım bir tık daha yüksek modelleri kullanıyorlar ve memnunlar. Hiç uç falan değiştirmemişler. Ben de değiştirmedim ama yedim ne yazık ki. Yüzeyini de çizdim. Genelde dersler için not alırken kullanıyorum, OneNote için oldukça yeterli. Çizim için aynı şeyi düşünmüyorum. Bir de biraz küçük kalıyor. A5 defter boyutunda çünkü. A4 boyutunda olanı daha iyi olabilirdi.


Grafik tasarım okuyan bir arkadaş bundan kullanıyor. Adobe ve Sketchbook kullanıyor. Basıncı benimkinden iki kat fazla. Ucunu yememiş fazla. Hazır ucuzlamışken al geç derim. Tablet üstünde 4 tuşu da var. Benimkinde tuş da yoktu. Yanında uygulamalar da hediye.

 

Geri
Yukarı