1000 TL'ye şehir bisikleti

Furrkancan

Hectopat
Katılım
21 Aralık 2017
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba güncel konu olmamasından ötürü bu konuyu açmak istedim. Şu dönemde 1000 TL'ye kadar alınabilecek şehir bisikleti hangisidir? Boy 187 kilo 98 şehir içi gunde 15-20 km civarı kullanacağım diye düşünüyorum. 2.el de olabilir.
 
Salcano modellerine bakabilirsin alırken dikkat edeceğin tek kriter çelik olmaması olsun o bütçede.
corelli trivor 1.0 2.0 4.0 modelleri arasında kaldım fiyatları bırbırıne yakın sızce bunlar arasında hangi bisikleti almalıyım
@BilgisayarKurdu hocam merhaba sizin bir yorumunuzu alabilir miyim mümkünse
 
O modeller arasında en iyisi 4.0 alabiliyorsanız onu alın.
kadro boyu konusunda kararsızım 55-57 cm arası bana uygun gozukuyor belkı bıraz daha az o yuzden iki model daha buldum bir bisikletciyle konusunca. trivor 6.0 ve bisan trx 8100. biraz butcemın uzerındeler ındırım vs yaptırmaya calısıcam bı sekılde sizce bu ikisi arasında hangisi olabilir
 
Kadro boyu konusunda kararsızım 55-57 cm arası bana uygun gozukuyor belkı bıraz daha az o yuzden iki model daha buldum bir bisikletciyle konusunca. Trivor 6.0 ve bisan TRX 8100. biraz butcemın uzerındeler ındırım vs yaptırmaya calısacağım bi sekılde sizce bu ikisi arasında hangisi olabilir.

Trivor 6.0 donanım olarak daha iyi bir bisiklet alabiliyorsanız onu alın.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı