10000 TL altı telefon önerisi

Dharkan

Hectopat
Katılım
1 Haziran 2020
Mesajlar
37
Kronik sorunlu Xiaomi Mi Note 10 Lite sağ olsun anakart sorunundan telefonu emekli etmek zorunda kaldım. 4000'e aldığım telefona 5000 anakart değişimi vermek saçmalık, hele bir de herkesin telefon aynı sebepten bozuluyorken. Başka ülkede olsa kronik sorundan mağdur olmazdık ama işte Türkiye gerçekleri.

Neyse sonuç olarak istemeyerek de olsa yeni telefon almam gerekiyor. Seçeneklerim arasında Redmi 12, Redmi 12 Note ve gelecek yorumlara göre Samsung M34 veya Realme 10 da olabilir. Telefonu kastıracak oyunlara (PUBGfalan) hiç merakım yok, diğer oyunları da çoğu telefon hallediyor diye düşünüyorum. Bunlara ek olarak öneriniz varsa sevinirim. Yeni markaları pek bilmiyorum (Realme, Honor falan) o yüzden sağlam bir marka olduğu sürece öneride bulunabilirsiniz.

Bütçe olarak 10000'in altı olsa çok daha iyi olur, hatta 4 GB'li telefonlara bile yönelsem mi yoksa kötü bir fikir mi olur diye de düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
A34 veya Honor X9a seviyesine çıkamıyorsanız Realme 10 öneririm. Marka olarak güvenilir, o yönden bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı