1200 TL'ye kadar klavye önerisi

Tuş yüksekliği pek fazla değil ama bu fiyata magic keyboard gibi bulmak RGB ile zor.
Hocam rgb aramıyorum ben. Daha doğrusu önceliğim değil varsa o da olur. Mekanik falan da konuşulmuş altta hiç önemli değil benim için. Low profile olsun elime dandik plastik gelmesin yeterli. Oyunlarla uzaktan yakından alakam yok bu aralar. Tüm gün bilgisayar başında kod yazıyorum. Hala attığınız en mantıklısı gibi ama belki gözümden kaçan bir klavye vardır.
 
Arkadaşın önerdiği Corsair klavyeyi alın suya ve toza dayanıklı, Switch'leri sessiz ve çok kaliteli, bilek desteği ve fonksiyon tuşları da var bütçenizdeki en iyi klavyelerden biri belki de en iyisi.
 
Hocam RGB aramıyorum ben. Daha doğrusu önceliğim değil varsa o da olur. Mekanik falan da konuşulmuş altta hiç önemli değil benim için. Low profile olsun elime dandik plastik gelmesin yeterli. Oyunlarla uzaktan yakından alakam yok bu aralar. Tüm gün bilgisayar başında kod yazıyorum. Hala attığınız en mantıklısı gibi ama belki gözümden kaçan bir klavye vardır.

Low profile klavye tek bunu bulabildim o fiyata başkası bulursa o fiyata onu da alabilirsiniz.
 
Herkese teşekkürler bulamazsam 2 seçenek arasında değerlendiricem.
Ancak istediğim amsada biraz da görüntü.

Bu ile



Bunun arasında kalite bir şey aranıyorum görüntü olsun özellik olsun. Fikri olanlar yazarsa onları da listeme alacağım. Yukarıdaki öneriler için de teşekkürler tekrardan. Bulamazsam da ya Red led olanı ya da g213ü alacağım sanırım
 
Herkese teşekkürler bulamazsam 2 seçenek arasında değerlendireceğim.
Ancak istediğim amsada biraz da görüntü.

Bu ile.



Bunun arasında kalite bir şey aranıyorum görüntü olsun özellik olsun. Fikri olanlar yazarsa onları da listeme alacağım. Yukarıdaki öneriler için de teşekkürler tekrardan. Bulamazsam da ya red LED olanı ya da G213ü alacağım sanırım.

Bütçenizi 2000 TL'ye kadar çıkara biliyorsanız daha fazla klavye bulunur.
 
Bütçenizi 2000 TL'ye kadar çıkara biliyorsanız daha fazla klavye bulunur.
O kadar çıkabilirsem direkt mx keys alırım zaten de onun bir alt kalitesini, belki ışıksız sensörlü falan 1200tl bandına bulamyı hedefliyorum. Ya da temizinden 2.el satanı varsa o fiyata almak istiyorum
 
benim bütçem 400-500 TL bandında
almak istersen en iyi swicth markası cherry kullanmışlar.
 
benim bütçem 400-500 TL bandında
almak istersen en iyi swicth markası cherry kullanmışlar.
Bunda mac uyumluluğu yok uygulaması da yok sanırım
 

Yeni konular

Geri
Yukarı