1500-1600 TL VDSL modem önerisi

isoZz

Hectopat
Katılım
30 Ocak 2019
Mesajlar
375
Çözümler
1
1500-1600 TL civarında VDSL modem arıyorum. Şu anda aşağıda fotoğrafını attığım modemi (ZyXEL VMG3312-B10b) kullanıyorum ancak Wi-Fi'si sürekli kopmalar yapıyor. Bu fiyata alabileceğim en iyi modem nedir? Kullanıp memnun kaldığınız modemleri yazarsanız güzel olur. VDSL altyapı üzerinden 35 Mbps download 12 Mbps upload alıyorum şu an.

1715711849521.png
 
Aldığın hızlara göre bu modem yeterli sayılabilecek bir modem aslında direk altyapı kaynaklı bir sorun yaşamadığına emin misin?
 
Aldığın hızlara göre bu modem yeterli sayılabilecek bir modem aslında direk altyapı kaynaklı bir sorun yaşamadığına emin misin?
Hocam kablolu bağlantıda sorun yaşamıyorum. Altyapıda sorun olup olmadığını hat zayıflama değerlerinden anlayabilir miyiz?
 
Aynı modem bende de mevcut. Aynı değerlerde kullanıyorum ben de. Hiçbir alt yapı problemim yok. Kabloluda gayet düzgünken kablosuz bağlantıda çok saçmalıyor. Değiştirme vakti geldiğini düşünüp sosyal e geldim. Konu açmama gerek kalmadı birebir aynı şeyleri yazacaktım 😀 Ben de 1500 e kıyabilirim sanırım. Tenda ac12 ve bir kaç tp link, asus modellerine denk geldim. Ama hangisi menzil açısından ve diğer konularda tatmin edici bilmiyorum. Ben de takipteyim konuyu
 
Aynı modem bende de mevcut. Aynı değerlerde kullanıyorum ben de. Hiçbir altyapı problemim yok. Kabloluda gayet düzgünken kablosuz bağlantıda çok saçmalıyor. Değiştirme vakti geldiğini düşünüp sosyal e geldim. Konu açmama gerek kalmadı birebir aynı şeyleri yazacaktım 😀 ben de 1500'e kıyabilirim sanırım. Tenda AC12 ve birkaç TP-Link, ASUS modellerine denk geldim. Ama hangisi menzil açısından ve diğer konularda tatmin edici bilmiyorum. Ben de takipteyim konuyu.

Hocam sorunun laptopta olduğunu düşünmeye başlamıştım artık. Neredeyse 6 senedir kullanıyorum ömrünü tamamladı sanırım artık. Tenda'ya yakınım şu an kullanan arkadaşlar yorumlarsa güzel olur.
 
3 duvarı geçer mi bilmiyorum hocam geçse bile Wi-Fi çekim gücü iyi olmaz çekim gücü iyi olsun istersen TP-Link deco alabilirsin.
 

Geri
Yukarı