1500 TL kulak içi kulaklık önerisi

Hocam aralarında ciddi bir fark yok. Edifier knowles ve dynamic sürücü kullanır. Bu iki sürücünün görevi knowles ses detayini ve ses dengesini optimize ederken, dynamic ise; bass'ı yüksektir. Fakat burda anlamaniz gereken durum; Bassın yükselmesi subwoofer etkisi yaratabilecek potansiyel de degil, detaylı bir bass sunar, kulakları sağır edecek şekilde degil. Yani; ses flat (dengeli) gelir. Bütün detaylar duyulur. Bass, mid/tiz'in önüne geçip "hacı selamün aleyküm çekilin bakayım ben geldim" demez. Hepsi el ele tutuşur gibi, aynı şekilde, aynı kalitede ge detaylı gelir. Bass'ı da midi de tizi de detaylı duyarsınız.

Kz'de ise; dengeli armatür kullanır. Aynı yukarida yazdığım gibi knowles ve dynamic sürücüler ile benzerdir, fakat dengeli armatür olduğu için sesler son derece dengeli ve inanılmaz detaylidir. "Dengeli armatür" olduğu için bass detayı yok degildir, vardır fakat dynamic kadar detaylı degildir, zaten farkı ciddi şekilde anlayamazsınız. En nihayetinde; İkiside çok detaylı ses verir.
Anladım hocam teşekkürler. Sanırım tercihimi neobudstan yana kullanacağım o zaman.
 
Anladım hocam teşekkürler. Sanırım tercihimi neobudstan yana kullanacağım o zaman.
Sitesinden alın, daha ucuz oluyor hocam. Bugün sipariş vermeyin, yarın saat 12'den önce verin, aynı gün kargoya veriyorlar. Bende neobuds pro ve neobuds pro 2 var. İkisini de seviyorum. Aralarında çok fark yok. Benim kulaklarım hassas. Uzun zamandır audiphile seviyesinde kulaklıklar deniyorum farkı anlayabiliyorum ama son kullanıcı farkı anlayamaz.
+ Olarak, app/Google play storeden edifier uygulamasını indirip, eq ayarı yapabilirsiniz. Kutusunun şarj gösterge rengi de değiştirilebiliyor
 

Yeni konular

Geri
Yukarı