1500 TL Şehir Bisikleti Önerisi

firatanibal

Hectopat
Katılım
21 Aralık 2014
Mesajlar
61
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bisiklet hakkında fazla tecrübem olmadığından sizlerden yardım istiyorum. Kullandığım bisiklet çalındığından yeni bisiklet arıyorum ama markalar arasında takıldım kaldım. Bu fiyat standardında tecrübelerinizle paralel önerilerinizi bekliyorum. :)
 
@Bayram Şenakar Kron kullanan kullanıcıların son yıllarda yaşadığı sorunlardan ötürü bu marka genelde tavsiye edilmiyor. Kadro, gidon vb. kırılması gibi ciddi sorunları var. BisikletForum üzerinden araştırabilirsiniz.
Bilgi için teşekkürler
 
Hepsinin bayileri bana yakın olduğundan halen karar veremedim :). Salcano City 10 nasıldır. sanırım attığınız bisikletin donanımı attığım Salcanodan daha düşük. baktığım bisikletlerin ağırlık bilgilerini göremiyorum bu bilgileri nereden öğrenebilirim.
 
@firatanibal Bazı markalar bisikletin ağırlıklarını maalesef internet üzerinde paylaşmıyor. Ağırlığı bayiye gidip öğrenebilirsiniz. Evet donanım konusunda Salcano modeli biraz daha iyiymiş. Görünüşü hoşuna gideni alabilirsin. Aralarında ahım şahım bir fark yok.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı