2 günde 2. televizyon bozuldu

FrozenGG

Kilopat
Katılım
15 Eylül 2014
Mesajlar
183
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, dün televizyonum durduk yere bir anda siyah ekrana düştü. Ses var görüntü yok. Sonra karanlıkta çok az gözüktüğünü fark ettim. LED bozulmuş herhalde dedim. İdare etmek için başka odadaki televizyonu bozulan televizyonun olduğu odaya taşıdım. Bugün onda da aynısı oldu. Neden kaynaklı olabilir? Kimi yani hangi servisi aramalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
kablo kaynaklı olabilir, kabloyu tam oturrtuugna emin ol ve misal kablo türü hdmi ise farklı bir kablo ile denemeye calıs
 
Bence servisi değil de bir elektrik tesisatçısını aramalısınız. Odanızdaki prizlede bir problem olabilir.
Digiturk kutusu yapar mı böyle birşey az önce evden aradılar kutu da bozulmuş. Ben prizden şüpheleniyorum dediğiniz gibi kutuyuda priz bozmuş olabilir.
kablo kaynaklı olabilir, kabloyu tam oturrtuugna emin ol ve misal kablo türü hdmi ise farklı bir kablo ile denemeye calıs
Denedim birşey değişmedi.

Sorun çözüldü. Elektriklerin gidip gelmesinden kaynaklı ilk televizyonun ledi bozulmuş. Bununla beraber digiturk kutusu da bozulmuş. Bu sebeple ikinci televizyonu bağladığımızda bir süre çalışmış fakat sonrasında kutu da tamamen bozulduğu için yine televizyon bozuldu zannettik. Akım korumalı priz şart almak oldu.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı