2000 TL mouse önerisi



Şu üstteki fareler elinize uyar mı bilmiyorum eloshapes sitesinden bakabilirsiniz farelerin boyutlarına hocam.

Bunlar dışında ise.

Razer Viper V3 HyperSpeed.
Razer DeathAdder V2 HyperSpeed önerebilirim. Eğer çok hafif fare aramıyorsanız gayet ideal.

Ve son olarak da kablolu olarak Zowie EC3-C veya Glorious Model O2.

Şahsen ben olsam eğer kablosuz olması şart değilse Zowie EC3-C alırdım. Uzun bir süre sizi götürür. Glorious Model O2 ise Zowie fk şeklinde gayet güncel ve iyi bir fare.
Ayrıyeten de Endgame'in kablolu bir faresi çıkmıştı en son modelini unuttum ona da bakabilirsiniz ucuzsa onu alın hatta.

Razer modellerini seviyorum ama cidden iyi verdiğim fiyata değmesini istiyorum. Çoğu kişi 2. önerdiğiniz fareyi üst düzey bulmuş. O tür fareler mı yoksa Razer vs mi almalıyım?
 
F1 Pro ile attığımız razer arasındaki temel farklar switch ve mcu üzerinden oluyor.
Gecikme değerleri açısından yakın ürünler ve switch açısından da 2 ürün de gayet başarılı.
Ben F1 Prodan yana olurum ama ikisi de üzecek modeller değiller.
 
Razer modellerini seviyorum ama cidden iyi verdiğim fiyata değmesini istiyorum. Çoğu kişi 2. önerdiğiniz fareyi üst düzey bulmuş. O tür fareler mı yoksa Razer vs mi almalıyım?
Tamamen size bağlı şahsen ben çin üretimi fiyat performans ürünler üreten markaların ürünlerini alırken hep geriliyorum. Verdiğiniz fiyata kesinlikle değer çokta iyi fare ve alabilirsinizde zaten çoğu kişi öneriyor vardır bir bildikleri fakat ben olsam tercih etmezdim bu kendimle alakalı tamamen. Her zaman olsun iyi bir para verip full kalite ürün almaktan yanayım. Aldıklarımı uzun süre kullanıyorum ve kafam rahat oluyor. Biraz eski kafalıyım bu konuda ama hiçte sekmeyen bir taktik.
 
V3 HyperSpeed uygun gibi.
Alınır. Hayırlı olsun hocam.
 

Geri
Yukarı