2003 yıllarında derginin CD'den verdiği oyun nedir?

Deepfears

Hectopat
Katılım
13 Nisan 2020
Mesajlar
40
Çözümler
1
Arkadaşlar merhaba, gece gece aklıma eskiden oynadığım bir oyun geldi fakat ismini bir türlü hatırlayamıyorum. Oyun bir derginin verdiği CD'den çıkmıştı sanırım 2003 yılı olması lazım. Oyunda bir bal peteğine yazılmış karışık harflerden İngilizce kelimeleri bulmaya çalışıyorsun. Hatta köşede bir yerde bir arı figürü vardı oynarken mevsimler falan değişiyordu, kış geldiğinde arı bere falan takıyordu. İnternette İngilizce, Türkçe tüm kaynakları araştırdım ama yok. Bu oyunu internetten bulmam imkansız. CD'nin içerdiğinde de film fragmanları falan vardı hatırladığım bir film fragmanı "seabiscuits" adında bir film. Bir de keçeli kalemle karikatür çizimi gösteren 2 adet video vardı. CD'nin rengi de aklımda açık kahverengi bir rengi vardı. Elinde bu oyun ya da CD olan varsa içeriğini bir şekilde benimle paylaşabilirse çok mutlu olurum biliyorum çok zor bulmam ama yine de bir sorayım dedim. Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Malesef bahsettiğiniz oyunu bilmiyorum.
Şu linkte 100 kadar ücretsiz ve portable oyun var. İlginizi çekebilir.
Site çok eski ve güvenilir.
 
Çok eskiden oynadığım için fazla detay hatırlayamıyorum. Tek hatırladığım fareyi basılı tutarak kelimeleri seçiyorduk hatta seçtiğimiz harfler sağ tarafta yazılı bir şekilde görünüyordu. Sanırım kelimeleri bulmak için bir süre veriliyordu, yeteri kadar kelime bulamayınca oyunu kaybediyorduk ve kaybettiğimizde hüzünlü bir müzik çalıyordu. Yine oyunu oynarken de arka planda huzur verici bir müzik çalıyordu. Hatırladıklarım bunlar. Bir derginin verdiği CD'den oynamıştım daha internetin yaygın olmadığı zamanlar.

Exe uzantılı yani tam ekran bir şekilde oynanıyordu video oyunuydu. Zaten internette bulmam çok zor bayağı araştırdım. Türk yapımı mı, yabancı yapımı mı ondan da emin değilim ama Türk yapımı olduğunu sanmam. Eski CD'lerimi ben üniversitede şehir dışındayken ailem çöpe atmış sanırım işe yaramıyorlar diye zaten onlara da bayağı kızmıştım o zamanlar nereden baksan 8 yıl olmuştur. Yine de ilginiz için teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı