2018 İ20 Crdi Style LED Farlar Yanmıyor

YcS

Kilopat
Katılım
18 Şubat 2015
Mesajlar
609
Çözümler
2
Merhaba arkadaşlar;
2018 i20 aracımı yeni aldım. Aldığım gün eve dönerken, sarı ampul uyarı ışığı sürekli ve hızlı bir şekilde, 10-15 defa yandı. Sonrasında bir daha yanmadı. Temassızlık vardı herhalde, düzeldi diye düşündüm. Neyse 1-2 gün geçti, bir baktım ki gündüz led yanmıyor. Hem de ikisi birden. Bugün elektrikçiye götürüp, sigortalarımı kontrol ettirdim. Araç içindeki ve kaput altındaki, tüm sigortalara baktırdım. Sigortalarda sorun yok dediler.
Yardımcı olur musunuz lütfen? LED gündüz farları, 2 yılda patlamaz deniyor. Ayrıca, ikisi de aynı anda patlamaz diye düşünüyorum. Ve şuan göstergede, hiç bir hata yok.
 

Dosya Ekleri

  • ee9d763c-31c4-47c2-a504-2fbd401fcb76.jpg
    ee9d763c-31c4-47c2-a504-2fbd401fcb76.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 198
Son düzenleyen: Moderatör:
LED o kadar kolay patlamaz uzun ömürlüdür. Sigortalarda sorun olmalı tekrar kontrol edin, eğer sigortada sorun yoksa kablolarda sorun vardır servise bir götürün.
 
Farlar yanmıyorken de mi yanmıyor? Farlara park ışıklarından elektrik vermeyi deneyin.
LED o kadar kolay patlamaz uzun ömürlüdür. Sigortalarda sorun olmalı tekrar kontrol edin, eğer sigortada sorun yoksa kablolarda sorun vardır servise bir götürün.
Servis bir çift orijinal far parası alır.
 
Özel servise götürsün onlar almaz fazla para.
Özel servis mekanik ve elektromekanik sistem arızalarına bakar en iyisi elektrikçiye gitmesidir. Kendisi denemek istiyorsa ledlerin kaç volt olduğunu öğrenip ona göre elektrik verip denemesi daha mantıklıdır.
 
Ne alakası var ben kendi aracımı kaç kere götürdüm özel servise elektrik sorunu için. Opel aracımdada götürdüm elektriksel sorunlar için VW aracımıda götürdüm hepsinde yaptılar.
 
Teşekkür ediyorum, ilginiz için. Normal ampul gibi, değiştirebiliriz diye düşünmüştüm. Cuma gününe servisten randevu aldım. Durumu yazarım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı