2300 TL Hazır Kasa Önerisi

Nitratium_TR

Hectopat
Katılım
7 Mart 2015
Mesajlar
122
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Lafı uzatmadan hemen konuya gireyim. Ben şimdi oyun için bir bilgisayar almak istiyorum iki tane hazır kasa buldum. Çok hoşuma gitti. Ancak siz şimdi bana diyiceksiniz ki pc topla. Ben toplayabilecek durumda değilim şu sıralar. Max bütçem 2300 TL. Kasa olmak zorunda değil laptop da olabilir. sizden de öneriler bekliyorum. Bunlar bulduğum masaüstüler:

www.mediamarkt.com.tr: LENOVO H50-50 90B7006WTX Core i5-4460 3,2 GHz 8 GB 1 TB Windows 8.1 Masaüstü PC Bilgisayarlar

www.mediamarkt.com.tr: LENOVO X310 90AU000RTX Core i5-4460 3,2 GHz 8 GB 1 TB Windows 8.1 Masaüstü PC Bilgisayarlar
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa toplayacak durumda değilim derken? Lenovo X310 daha iyi ama şunu bilirsin ileride keşke kasa toplasaydım diyeceksiniz o fiyata bu ürünlerden daha iyi bir bilgisayar sahibi olursunuz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok doğru söylüyorsunuz ama şu anda başımın belası bir sürü sınav var. Ve yaşadığım şehirden dolayı toplama işi çok sıkıntı. Laptop olarak bir öneriniz var mı ??
 
@Nitratium_TR dostum yapma lütfen Windows kurmak artık çocuk oyuncağı gibi ayrıca bios ayarı yapmanıza gerekmiyor ki sadece kurulumda boot sırasını değiştireceksin. İleride kendin toplamadığın için gerçekten çok pişman olursun.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı