28000 TL oyun için laptop önerisi

Bütçe
28000 TL
Hocam arada kaldım bende inanın :D. 45W olması FPS'i çok etkiler mi?
yani açıkçası bir şey diyemem. ama öyle aşırı düşük fpsler alıcağınızı da düşünmüyorum. bence alabilirsiniz. çok kötü fpsler varsa iade edersiniz ama öyle olacağını pek sanmıyorum.
 
Lenovo'nun ekranı bildiğimiz kadarıyla 30-40ms grey to grey için yani bu çok fazla. Ghosting olabilecek rekabetçi FPS oyunları oynuyorsan (Apex, CS vb.) tavsiye etmiyorum. Attığım laptop için uygun 8 GB RAM bulabilirsen ekranı 400 nit %100 sRGB ve 3-10ms arası AMD olduğu için de fazla pil süresi alırsın diğer 2 laptopa göre. Tek eksisi işlemcide sıvı metal uygulanmış bazılarınız bunu bir artı olarak görebilir fakat ben görmüyorum. https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ilir-bilgisayar-nh-qlkey-001-pm-HBC00004QQJ85
 
Merhaba. Ben 28000 TL'ye oyun için ama arada mühendislik veya render işleri, programları içinde kullanacağım laptop arıyorum. Kafama takılan bayağı soru oldu maddeleri cevaplayabilirseniz çok sevinirim.



• Bu fiyat bandında kendim bu bilgisayarları uygun gördüm. Sizce bunlardan hangisi alınmalı? Bu fiyata daha iyisi var mıdır? (28000 TL'ye almayı düşünüyorum ama iyisi varsa maksimum 500 TL daha çıkabilirim)
• Gösterdiğim bilgisayarlarda MUX var mıdır? Ekran kartları kaç watt? Bilgileri açıklama kısmında bulamadım. Nasıl öğrenebilirim?
• Bu bilgisayarların ısınma vs. gibi kronik veya başka sorunları var mıdır?
•Bu bilgisayarlara ilerleyen zamanda upgrade yapabilir miyim? Örneğin 16 GB RAM'leri söküp 32 yapmak veya 500 GB SSD'yi 2 TB yapmak gibi. Bu bilgileri nasıl öğrenebilirim?

 
hocam bu attığınız şuan 29.000 TL hepsiburada da. İlgilenenler bakabilirler.
 

Geri
Yukarı