31000 TL sistem toplama önerisi

Bütçe
31000
Bu kartlarda markanın pek önemi yok hocam. Bunu sizde biliyorsunuz. Bu arada 4 değil 2K TL düşüyor en ucuz 4060 Ti seçildiğinde attığım sistemde bilginiz olsun.

Hocam 4000 serisinde evet 1-2 derece hariç sıcaklık ve performans farkı olmuyor. Ama ekran kartlarında küçüklükten gelen ufak bir marka takıntım var özellikle ilk adamakıllı PC'mi alırken mahalle bilgisayarcımızın beni taklaya getirmeye çalışmasıyla derinleşti numune bana Afox 3070 itelemeye çalışmıştı bir arkadaş kurtarmıştı şu an kullandığım ASUS Dual OC'yi istemiştim kart boyutları arasında bile 2 katı fark vardı.😀

4000 serisinde marka seçimi o kadar da önemli değil en ucuz olanı al geç genelde Galax oluyor ve aynı zamanda kötü bir marka da değil ama 3000 serisinde kronik sıkıntılı modelleri seçmemekte fayda var EVGA gibi.

Hocam gülüyoruz falan ama çocukluk trajedim. Adam babama; kasaya bir etiket takarak kasayı açmamam gerektiğini, kasada mühür olduğunu ve kasayı açarsam garantisinin bozulacağını inandırmıştı kasayı 5 ay açamadım. 😀 aklı sıra yükseltme yapacağım zaman ona gitmek zorunda kalacaktım ama sonun da inandırabildim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı