33 bin TL'ye render için uzun şarj ömürlü laptop önerisi

Bütçe
33000
2. El'e bakıyorum da MacBook Pro M.2'de 8 GB işimi görmez mi?
Nasıl render yapacağına bağlı. Gidip instagramda 30 saniyelik lyrics şarkı yapacağım diyorsanız yeter ancak youtube videosu gibi orta uzunlukta videolar için fazla yük altına girecektir, gerek yok. 33 bin tl verip 8gb ramli pc almak zaten mantıklı değil bence ne kadar apple da olsa.
 
Nasıl render yapacağına bağlı. Gidip Instagram'da 30 saniyelik lyrics şarkı yapacağım diyorsanız yeter ancak YouTube videosu gibi orta uzunlukta videolar için fazla yük altına girecektir, gerek yok. 33 bin TL verip 8 GB RAM'li PC almak zaten mantıklı değil bence ne kadar Apple da olsa.

Siz ne önerirsiniz?
 
Siz ne önerirsiniz?
Bana kalsa şuanda oyuncu bilgisayarı olarak satılan bilgisayarlardan almanız en iyisi. Çünkü işlemcisi iyi, ekran kartları iyi, ram ve depolama kapasiteleri de yüksek.

Ayrıca ram ve depolamayı kendi ihtiyacınız doğrultusunda yükseltebildiğiniz için edit render işleriyle uğraşan birisi için bence bu daha mantıklı.

HP Victus, Asus Tuf Gaming, MSİ BRAVO gibi bilgisayarları apple'a karşı öneririm. Dediğim bilgisayarlar yaklaşık 1-4 bin tl arasında yüksek veya düşük olabilir. Fakat alınca değeceğine düşündüğüm bilgisayarlar bunlar. Tek sıkıntıları şarjının biraz zorlanması. Bu da ekran kartlarından kaynaklanıyor. Fazla güç tüketiyorlar ama rahat rahat çalışma imkanı sunarlar. Yani efekt eklerseniz rahat çalışırsınız. Bir sıkıntısı da fanları biraz ses çıkarabilir.
 

Geri
Yukarı