4 kişilik aile için 2. el 2023 1.0 etsi Golf Life vs sıfır 2024 Skoda Scala 1.0 TSI Elite

Horizon_20

Picopat
Kek günü
Katılım
16 Haziran 2023
Mesajlar
111
Çözümler
1
4 kişilik aile için 2. el 2023 1.0 etsi golf Life mı? Yoksa sıfır 2024 Skoda Scala 1.0 TSI Elite mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Motorlar aynı. Golf 8'lerin arkası dar diye biliyorum. Golf 7 genişti. Ben olsam Golf alırdım. Golfün piyasa Scalaya göre daha hızlı. Doğuş oto vs. Gidip iki araca da bakın. Hangisi daha geniş bir bakın. Uzun süre kullanacaksanız Skoda alabilirsiniz ama ben ileride 1 sene sonra falan satıp model yükselteceğim derseniz golf.
 
Motorlar aynı. Golf 8'lerin arkası dar diye biliyorum. Golf 7 genişti. Ben olsam golf alırdım. Golfün piyasa scalaya göre daha hızlı. Doğuş oto vs. gidip iki araca da bakın. Hangisi daha geniş bir bakın. Uzun süre kullanacaksanız Skoda alabilirsiniz ama ben ileride 1 sene sonra falan satıp model yükselteceğim derseniz golf.

Golf uzun süre gitmez mi yani?
 
@Horizon_20 Tabii ki gider. Piyasası hızlı olduğu için belirttim. Çoğu parçası ortak zaten. Güzel araba golf.

@Horizon_20 4 kişi rahat gider o arabalarla.
Hatta önerim Golftür. Sıfır takıntınız yoksa Golf alın. Tasarım vs. Daha güzel.
 
Scala var bizde sedan arabadan geniş, bizde 1.6 motor var arkası cam sizin alacağınız olan modelde arkada normal kasa var ama araba gerçekten konforlu diyebilirim. Golf bence scalaya göre dar bir model fakat golf teknik özellikler açısından scaladan iyidir 2020 model bir arabada neden koltuk ısıtma olmaz anlam veremiyorum mesela!
 
@sinOpro1 Bizde 508 var Adamlar dıştan bakıyorsun adam der aşırı geniş bakıyorsun SuperB yanında sıska kalıyor. Gel gör ki içi Golften bile daha dar. Kafa tavana çarpıyor diz mesafesi yok kadar az. 4 kişiden fazla binilmiyor araba.
 
@sinOpro1 bizde 508 var adamlar dıştan bakıyorsun adam der aşırı geniş bakıyorsun SuperB yanında sıska kalıyor. Gel gör ki içi golften bile daha dar. Kafa tavana çarpıyor diz mesafesi yok kadar az. 4 kişiden fazla binilmiyor araba.

Skoda o konuda gayet başarılı bence hatcback bir arabada bile diz mesafesi vs çok basarili bagajdan hiç bahsetmiyorum bile çok geniş.
 

Geri
Yukarı