400 TL'ye kadar mouse önerisi

Bütçe
300-400 maximum bütçe

68055

Hectopat
Katılım
12 Nisan 2020
Mesajlar
3.515
Makaleler
1
Çözümler
8
Arkadaşlar 300 400 TL arasında bir fare arıyorum kardeşim için. 11 yaşında eli biraz küçük 15 santim uzunluğa 9 santim genişliğe sahip eli. Palm ve grip arasında bir tutuşu var. Kablosuz olabilirse iyi olur onun rahatlığına alıştı ama yine de uzun ömürlülük birinci amaç. Şu anda kullandığı fare M185 ve sanırım 8 9 yaşında. O yüzden artık yeni bir fare gerekiyor. CS tarzında oyunlar oynuyor o yüzden sensörü çok kötü bir fare olmaz ise sevinirim. Şu kablolu fareyi al 4 yıl 5 yıl gider diyecek iseniz kablosuz özelliğinden feragat edebilirim. Ofis fareyi tarzında olmaz ise iyi olur biraz daha ışıklı ya da Gaming fare şeklinde olur ise sevinirim şu an aklımdaki ürün İtopya'dan Corsair Katar Pro alma yönünde.
 
Hocam en iyi mause sizin açınızdan Steel Series Prime olacaktır, Hem uzun ömürlü gider hem de iyi bir mause. Fiyatı 550-600₺ arası değişmektedir.
 
O kadar para veremem ne yazık ki indirim denk gelirse 450 TL civarına belki çıkabilirim.



Simetrik bir fare istemiyorum ne yazık ki önceden G300s vardı kullanımı iğrendirmişti hem beni hem kardeşimi.
Hocam 200₺ daha bulup Steel Series Prime almanız emin olun hem kullanış, Hem ömür, Hem özellikler açısından sizin için çok daha iyi olacaktır. 200₺ fazla koyup alırsınız fakat pişman olmazsınız.

Eğer çıkamam diyorsanız o fiyata alabileceğiniz en iyi mause de M300 S olacaktır
 
Hocam 200₺ daha bulup SteelSeries Prime almanız emin olun hem kullanış, hem ömür, hem özellikler açısından sizin için çok daha iyi olacaktır. 200₺ fazla koyup alırsınız fakat pişman olmazsınız.

Eğer çıkamam diyorsanız o fiyata alabileceğiniz en iyi mouse de M300 s olacaktır.

Şu an o kadar para vermek istemiyorum fareye. Sanırım biraz daha bekleyeceğim indirime girerse kaparım. Teşekkürler.
 

Geri
Yukarı