4000 TL kablosuz mouse önerisi

belirsizz

Femtopat
Katılım
4 Mayıs 2024
Mesajlar
393
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
4000 TL civarında mouse almayı düşünüyorum. DV3 Pro sipariş etmiştim ama elime büyük gelecegeni öğrendim. (15x8 el ölçüm var ve tutuşum claw-fingertip nadiren palm.)
 
Aynı sorunu aynı Mouse'da bende yaşadım hocam. Bazı kişiler bu fiyata değmez diyor ama bence Çinli bir şirketten mouse almaktan iyidir. Yaklaşık 4 aydır Superlight 2 kullanıyorum. Tek yaşadığım sorun mouse pad dolayısıyla sensör algılamama sorunu (başka bir mouse pad alarak sorunu düzelttim). Bundan başka bir sorun yaşadıysam o da e sporcu gibi oynamam oldu. (Mouse 5000 TL olmuş. Bütçeniz yeterli değilse normal Superlight öneririm.)
 
Hocam bugün bayağı bir konu açtım herkes biliyordur V3 Pro sipariş ettiğimi ve elimin küçük olduğunu Viper V2 Pro 15x8 el için bir de claw-fingertip için güzel midir? Eğer güzel ise yarın gidiyorum değiştirmeye.
Viper v2 pro Eline büyük gelir. 17.5 ölçüsünde elim var fakat bana da büyük geldi iade ettim sonra lamzu anlantis mini aldım
 
Viper V2 Pro eline büyük gelir. 17.5 ölçüsünde elim var fakat bana da büyük geldi iade ettim sonra Lamzu anlantis mini aldım.

Gelmez, tam aksine DeathAdder serisi büyük elliler içinken Viper serisi küçük elliler için.

Superlight'ın kronik switch sıkıntısı vardı sanırsam.

@SadeceYiğit

Peki DeathAdder V2 Pro elime ve tutusuma uygun mudur?

Uygun.

Gelmez, tam aksine DeathAdder serisi büyük elliler içinken Viper serisi küçük elliler için.

Uygun.

DeathAdder V2 Pro değil Viper V2 Pro uygun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı