4500 TL'ye ikinci el iMac veya Mac Pro

safirart

Hectopat
Katılım
9 Ağustos 2017
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Grafik ve Video işi için yeni bir iş yeri açıyorum hayırlısı ile bu nedenle Apple Mac Pro almayı düşünüyorum iMac de olabilir. Sorunum şu ki malumunuz piraz cep yakan fiyatları var bu tarz PClerin. Çıkarabilceğim en fazla 4500-4800 TL kadar bu durumda;

1- İkinci el maktıklı olur mu?
2-Birde ikinci el bu fiyatlara özellik performans olarak nasıldır?
3- Bildiğiniz kadarı ile grafiği işleme ve video kurgu olayları güç isteyen işlemler bu fiyata bu işlerimi rahatlıkla görebilir miyim?
4-Mac Pro için ekranı fiyata dahil olacak. IMAC olması durumunda 27 inç olacak (fiayat farklarını az çok biliyorum ŞANS ) 21,5 '' işimi görür mü?

Bundan önceki fikrim normal bi PC toplamak ve macOS kurmaktı. Ama şuanda MAC olsun istiyorum (Mac OS kurulu sistemim var bu arada.)
Fikirlerinizi ve önerileriniz bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim. Fikirleriniz benim için önemli. Şimdiden teşekkür ederim.

Eğer ki bu şekilde satacak arkadaşlar varsa yada yönlendirebilirseniz konuya açığım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam zaten Mac kullanıyorsunuz anladığım kadarı ile stabilite olarak zaten sorun yaşamazsınız ancak şunu da değerlendirmenizi öneririm o fiyata gaming laptop alıp da yine o işlemlerinizi rahatça yapabilirsiniz hatta özellikleri MAC'den daha iyi. Bence başka cihaza yönlenmek en mantıklısı olur diye düşünüyorum.
 
Bence hic mac e para harcamayin hocam. Bana kalirsa kendiniz bir sistem toplasaniz daha gelecege yonelik yatirim olur ve daha iyi performans alirsiniz. Kendimde motion graphics uzerine calisiyorum. Bu konuda mac ten pek memnun kalmadim ben. Tavsiyem kendiniz bir sistem toplamaniz yonunde olur.
 
O kadar bilebildiğim ucuza macbook pro yok ama onu almaktan emin misin 4,999 paralara çıkıyor yani o kadar ucuza bulamadım. :uyan:
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı