5 bin TL Spec Delta RGB ve Arctic Liquid Freezer II 240

HaciYasuo

Hectopat
Katılım
30 Nisan 2020
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, ben sıvı soğutma almayı planlıyorum. Aklımda Freezer 2 240 vardı fakat sitesinde radyatör yüksekliği 38mm yazıyor. Kasanın sitesinde destekleyen soğutucularına baktığımda radyatör yüksekliği 27mm yazıyor. Kasaya baktığım da ise onlar bile zor sığacakmış gibi geliyor bana. Elinde bu ikili olup kullanan var mı? Varsa bilgilendirirse sevinirim. Önerilere açığım önceliğim sessizlik. Fiyat Max 5K.
 
LFII 280mm kullanıyorum. Açıkçası çok memnunum. Sırf bunu kullanabilmek için kasamı değiştirmiştim.
 
Merhaba, ben sıvı soğutma almayı planlıyorum. Aklımda Freezer 2 240 vardı fakat sitesinde radyatör yüksekliği 38mm yazıyor. Kasanın sitesinde destekleyen soğutucularına baktığımda radyatör yüksekliği 27mm yazıyor. Kasaya baktığım da ise onlar bile zor sığacakmış gibi geliyor bana. Elinde bu ikili olup kullanan var mı? Varsa bilgilendirirse sevinirim. Önerilere açığım önceliğim sessizlik. Fiyat Max 5k.

Thermalright Frozen Notte ARGB Siyah 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe en mantıklı bu olur. Fanları iyi sessiz çalışırken en iyi performans veren fanlardan biri. Kasanız nedir bu arada?
 

Geri
Yukarı