50-60 bin TL her şey dahil sistem toplama

Bütçe
50.000
Size kalmış zaten benzer ürünler. Eğer fiyat olarak sıkıntı olursa Team l masanın rafsız olanını tercih edebilirsiniz.
Sizin attığınız masa çok güzel duruyor. Bilgisayarı falan taşısın, ekstra olarak joystick setimi falan da taşısın yeter. O zaman sistem+masa+klavye tamam. Şuan sadece kulaklık kaldı. Onu da Arctis nova 3 mü yoksa Razer'ın bir kulaklığı mı karar veremedim.
 
Razer BlackShark V2 bakmış mıydınız?
Razer BlackShark V2 ESL Edition Kablolu Gaming Kulaklık (RZ04-03230500-R3M1) hocam bu sizce nasıl? Pedleri kumaş ve çok kaliteli duruyor. Abimde v2x var mikrofonu inanılmaz güzeldi ama sesi kalitesi biraz kötüydü. İnternette incelemesini bulamadım.

Hocam sanırım bunu alıcam aslında bu da V2'nin sarı ve "ESL Edition" diye piyasaya sunduğu bir kulaklıkmış. Eğer öyleyse kesinlikle bunu alırım.

Ha birde monitör kaldı galiba. O konuda samsung veya lg tercih edeceğim. Veya Asus falan da olabilir ama panel üreten firmalardan almak daha iyi olur gibi.
 
Son düzenleme:
Razer BlackShark V2 ESL Edition Kablolu Gaming Kulaklık (RZ04-03230500-R3M1) hocam bu sizce nasıl? Pedleri kumaş ve çok kaliteli duruyor. Abimde v2X var mikrofonu inanılmaz güzeldi ama sesi kalitesi biraz kötüydü. İnternette incelemesini bulamadım.

Hocam sanırım bunu alacağım aslında bu da v2'nin sarı ve "esl Edition" diye piyasaya sunduğu bir kulaklıkmış. Eğer öyleyse kesinlikle bunu alırım.

Ha bir de monitör kaldı galiba. O konuda Samsung veya LG tercih edeceğim. Veya ASUS falan da olabilir ama panel üreten firmalardan almak daha iyi olur gibi.

Ne tür bir monitor istiyorsunuz? Bu arada evet o kulaklık iyidir alabilirsiniz.
 
Ne tür derken? Hocam bilgisayardan az çok zorlansamda anlıyorum ama monitör işi hiç yok. Panelleri falan bilmiyorum. Sadece en kaliteli panel üretenlerin Samsung ve LG olduğunu biliyorum o kadar.

IPS, VA ve TN paneller var(IPS en kaliteli panel sonra ise VA geliyor en sonuncusu ise TN). 1080p mi 1440p mi alacaksınız ve Hz olarak kaç olmalı? Kavislimi istiyorsunuz ya da fark etmez mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı